Ja mi bomo imeli še enega kr hitro, ker moja biološka ura tiktaka hitro, ko rodim
bom 33, se pravi čez kako leto in nekaj, če bo sreča na najini strani, tako kot zdaj,
lahko spet zanosim, da nebom čez 35, ker potem imaš miljon preiskav,
saj pravim, če bo sreča, če ne pa tudi prav, če bom čez 35,
poznam veliko takih, ki so se odločile za še enega pri 40-42
Sama imam zeeelooo rada otročke, zato pa imam tako šolo( vzgojiteljica), in bi jih imela še več
ampak verjetno finance tega ne bodo dopuščale
.
Bo pa tako moja tavečja počasi najstnica in srednja šola, tak, da bom imela pomoč od nje
pa nebo panike.
Jaz sem pa imela danes generalko kopalnice, sem pucala ko nora, cel odtok se razmontirala, spucala, da zdaj požira,
pa wc, sem ugotovila da moram novo desko za školjko kupit, jutri ali pa v sredo tak morem u šoping spet
ker vedno mislim, kaj če pa morem prej v bolnico, gdo bo potem to pucal? Da nebo novorojenček v takem, pa itak jaz z pucanjem pretiravam.
Go ta, ta panika je čisto normalna, boš vidla, da boš tekoj vedela gdaj se porod začne, pa za otročka boš tudi znala skrbet,
sam nekaj ti svetujem, ne poslušaj "pametnih" nasvetov starih mam, raje naredi po svoje, tako kot ti misliš, verjemi vem zakaj to pišem!
Samo brez panike.
Aprilčica, hvala za skrb, bom šla zdaj počivat!
O tretjem otročku sem pisala.
Ja muca taka sem jaz, vem, da se mora najprej ta rodit, če pa sem si tako želela 3 otroke, in kr ne morem odmislit .
Danes jaz nebom nič posebnega kuhala sebi edino bučkin zos, imam še meso od včeri pa juho štrudla pa nebom pekla,
bom pa enkrat proti drugemu tednu, ko pride Tjaša, spekla malinovega, imam cel nasad malin doma pa nevem kam z njimi,
prej, ko je še tast živel je delal žganje, zdaj pa sma sama pa nimama časa,pa delam sok in marmelado.
Sem napisala cel roman!
Naš mali
pa tako skače, brca, se mu kolca, celi dan, nevem, če sploh spi, tudi, ko kaj delam se kobaca po bušiju, pravi nagajivec aktivni!!
Naj kr skače, tako vem, da mu je dobro.
pa, pa