Jutro,
no, pa sem prva danes
Najprej poopsie: čestitke za malo oziroma veliko bejbo
Alora, da povem kako je minil naš včerajšnji radni. Imela sva se zelooo lepo, najprej sva šla malo v šoping, da si je za silo obnovil garderobo (se je zredil, spet), pol sva se pa počasi opdravila jest. Blo je ful dobro, jedla sva kr en cajt, vse kar nam je pač pripadalo, za finiš pa še desert. Sem bla tako sita, da sem mislila, da me bo kr razneslo. Posledice so ble pa žal take, da nisem spet nič spala, ker me je vse tiščalo. Drgači mi je blo pa res fanj včeraj, da sva končno šla nekam sama, ker drgači se vedno vse vrti okoli tamalga, rabiva pa tdui midva malo cajta le zase. Mogoče se grozno bere, ampak meni to ogromnio pomeni, si nafilam baterije za vnaprej..
Trenutno se mali igra, jst sem pa spila že skoraj celo kafetjero kave sama, da bom lahko funkcionirala
Nevem še kaj bova danes delala, no popoldan greva na teren, do takrat bi blo pa pametno kaj pametnega nardit.. ampak se mi ne da
no, kašne cunje za na morej bo le treba oprat in prštimat...
Sva pa včeraj gledala tudi lupnice, za Jakoba sva imela izposojeno, zdaj imajo pa tej prijatelji tud dojenčka, tako da ta možnost odpade... Mi je bla ena res všečna, ampak ko sem pogledala ceno, me je vse minilo.. Ne dam preko 200 eur za lupino, magari, da je zlata..
flora: glede sladkrne so ti že punce svetovale.. si mislim, da je težko, ampak po drugi strani saj veš kako pravijo, kad se mora nije težko, tako, da kr korajžno!
muca: križ? uf, poznam to.. mene občasno boli, to pa tako, da ne morem ne sedet ne ležat, ne nič, ampak hb, da je le občasno.
joob: nimam nasveta, mogoče, da greš za plodovnico še kam na posvet??
mora bit grozno, da svoji g ne zaupaš.. jst sem to mojo dobila komaj lani, ker se je prejšnja upokojila, pa sem zeloo zadovoljna z njo... nevem kako bi blo, da ji ne bi zaupala v v vsem sranju, ki se mi je dogajalo na začetku
Tao je na kratko, za dobro jutro. Se grem uštimat, sem tle na pol naga, ampak mi pašeeeeeeeeeee