Dobo jutro
Jaz sem se pa naspala kot polh, hja, pa morm povedat zakaj, ker se je dragi prostovoljno preselil v sobo
ker ne more več zraven mene spat, ima premalo prostora, ker jaz imam blazin okrog sebe za 3 ljudi
!
Mi že prenavljamo okna v sobici, bova kr stara pustila, ker čez 2 leti začnemo novo hišo zraven te gradit in se ne splača menjat,
so pobeljena in čist drugač zgledajo. Sem naročila karniso, ker pač hočem točno tako, kot sem si naštudirala, in jo dobim šele sredi avgusta
meni je to prepozno!Nevem, kaj bom, no imam pa folijo proti soncu, ker so taka okna, da ne gre nič druga gor, bo pač tista tačas gor!
Glede počutja v tej
pa sem jaz bolj tak, tak, uživam res bolj, ker sem sama mi ne teži kaka tečna tašča, počutje je do zdaj kr dobro,
pač, kolk me ne kaj špikne, se pa res zeeeeeeloooo veselim novega člana, in mi ni težko nič pretrpet!
Go ta, uživaj v porodniški, jaz jo imam točno čez en mesec, si mislim, da prva za v Rim!Vse govorite, kako zaotečene gležnje imate, jaz
pa se tako sekiram, ko mi malo zaotečejo že ležim, jao meni!!
Aprilčica, uživajte na morju, pa spočij si!
Simonalokar, meni se večkrat sanjajo take stvari, potem se pa čist mokra zbudim.
Še malo pa bomo na koncu, jaz računam, da bom okrog 37t že v bolnici čakala na sprožitev, tk da imam samo par tednov za priprave še,
točno 1mesec, drugač imam doma že vse sam v lekarno še morem skočit.
Lep dan
Helena v32 tednu