Hej, sončki! danes zjutraj sem dvakrat napisala cel roman, pol mi pa ni hotlo objavt, sem bla jezna ko
! Uglavnem,pa poskusimo še enkrat
Noč je bila katastrofa, noben položaj mi ni pasal, krč me je zagrabil, tko da sem zjutraj morala na en sprehod, da se mal razmigam. Groza
Pa še sanjala sem, da
ni hotel
, kar je res, ker mi je zadnjič povedal, da se boji, da bi blo kaj narobe. Desci
Barbk, držim pesti zate pa tvoja sončka!!!
Hruškolina, te čist razumem ... Moj PDP po ZM je 5. 8., glede na NS pa velikost pa 30. 7., tako da me res zanima, kdaj bo prišel. Mam naslednji teden pregled, bomo videli, kako in kaj. Se pa počutim ko slon, hrbet pa trtica me pa ubijata!
Kerala, super za razprodaje! Jst sm tud razmišljala, da bi kupila cunjice za naslednje leto, se splača. Moja dva gresta v soboto v Avstrijo, mogoče se bom prislinila zraven
Drnula, jst tud dons luftam oz. meditiram
Kosilo bom skuhala, to bo pa to pomoje. Sj se je treba mal ustavit, če ne se mi ne bo dalo rodti, ker bom zmatrana
eee35, moj
je tud ful nemiren med vožnjo, mu ne paše, kako sedim, ker on potrebuje veeeeeeeeeeliiiiiko prostora
Pol me pa brca v rebra, jst pa jokam zraven
Muca83, lepo praznujta s tvojim.
jih bo pa slišala, ko pride ven, ane
že zdaj nagaja 100 na uro
Sicer je pa žena mojega bratranca v prvo rodila fantka, je bil na ritko obrnjen, pa ni nilo nič hudo. V drugo je bla pa punčka skor do konca obrnjena na ritko, ej mislila, da bo spet isto, pa se je pol v zadnjem trenutku obrnila. Pozitivno razmišljaj, da bo vse v redu, pa bo!
tejči77, moški pa znajo pihnit ane
Ampak če je podpisal, je podpisal
za zdaj se lepo mejte pa se tipkamo!
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590