Mene ta vročina tud ubija. Skačem po bajti skor čist naga. Včeri sem si zmočila brisačo in se z mokro pogrnila na kauču .... kolk je pasalo
Cunje za
so še vedno neurejene. Jaz tega ne morem delat z Neco doma, ker vse samo leti. Sicer pa še vedno računam, da gremo kam na morje ali kampirat kam v Slo ob kako reko. Nekako mi ni še do rodit, ne še takoj, jaz bi te slabe tri tedne kar lepo počakala še.
tik pred porodom se je pa na ritko usedel. In baje so to ugotovili šele sredi poroda
Ha, sredi poroda? Pa uz? pa otipavane glavice? pa CTG kaže srce previsoko ... ? Mal čudno, da niso pogruntali, verjamem pa da se jim to lahko zgodi. Skratka, ostaja upanje, da se ti tik pred porodom mala obrne na bučo
hel32 - dobro, da si me spomnila. Sem čist pozabila, midva morva tud še podpisat očetovstvo.
kerala - jaz si ne predstavljam hoje med EA, vsaj po svojih izkušnjah. Pred EA sem bila navita na popadke ca 7 ur in takrat sem se veliko gibala, imela žogo za sedet ... čeprav sem bila na vseh tistih štrikih pripeteta potem po EA pa mi ni bilo niti do tega niti si ne predstavljam, ker imaš noge res švoh če ti kolčkaj drži. Ayo, jaz sem bila od prejšnjih popadkov tud menda utrujena in se mi je po EA fajn dremalo.
Sanikaa, sporoči kako bo s pralno kroglico. Ali pa Kerala - se ti obnese? Je ok? Jaz ne vidim razlage in potem mi ne potegne.
eee, o Likarju sem do zdaj slišala samo dobro in ko je prišla info da odhaja samo so bile babice in pacientke zelo žalostne ... očitni ni še odšel.
MI1987 - v PO je tako, da ti ne dajo papirjev in spustijo domov dokler nimaš poravnanih vseh dolgov. Dvomim tudi, da zaradi neplačila ne bi mogel bit zraven, ker ni primerjave in bi bilo prav smešno, sploh ker gre za to bi vidva imela denar oni pa pač ne osebe, ki bi ga znala sprejet kot plačilo
Aprilčic, nič ti ne zavidam. Težko je it, vendar je tako bolje in ... morda se boš al spočila, sploh če bodo imeli klimo. Drži se.
miska_mccute, daj da te še jaz mal navijem ... imela sem cimro iz Idrije, prej je imela dva fanta, zdaj punco. Prvi porod težak, ki se je zaključil s CR, drugi tud težak in zaključen z vakumom, punco so skoraj zgubili po poti, ko je prišla v PO je bila direkt na porodni, mož pa se je ravno preoblekel, ko je bila mala zunaj
< Sporočilo je popravil Drnula -- 17.7.2009 8:34:16 >