Cer!
Pri nas smo imeli pa danes zgodaj zjutraj eno fejst nevihto s toco veliko kot jajca. Uf, kako je naletavalo in pihalo...se je pa prav lusno ohladilo!
Tako da racunam danes na spanje ponoci.
Ce ga ne bo kaj Gabriel srackal, ker je imel malo vrocine danes in ima zabasan nosek
Drugace smo bili danes tudi na pregledu pri G,
je vse ok, ampak ga prav veliko G ni pokazal, opravil je potrebne meritve, pregledal plodovnico in posteljico,
je v pull position...in...cakamo. Tezki naj bi bili nekje 3100g. In tukaj se je zacel razgovor, ki me je kar malo spravil v slabo voljo: namrec Gabriela sem rodila s CR (ker se je zagozdil v MV pa se 4540g je imel tako da je bila konec koncev to tudi najboljsa resitev, zame in za Gabriea), sedaj bi rada probala po naravni poti. Pa je G zacelo malo "skrbeti" ce bo tale
spet tezkokategornik, bi mi rajsi priporocal CR.
In potem se moj
se popolnoma strinja in ne bi rad, da ga vlecejo ven z vakumom, skacejo po mojem trebuhu, zlomijo kaksno ramo in podobni zapleti.
Sem bila kar malo slabe volje, ko sem zapustila ordinacijo. Zdaj imam spet pregled cez 10 dni, pa bomo videli kako napreduje kilaza oz. kaj bo predlagal G. Na zadnejm pregledu je omenjal, da bi bilo fajn da rodim pred koncem julija (rok 9.8.), tako bi bila verjetnost, da bo mali/a lazje kategorije vecja in s tem vecja moznost za naravni porod.
Saj po eni strani res ne vem kaj bi bilo bolje, ce pride ven spet s 4kg in pol me bo verjetno celo raztrgal in bi od CR sigurno imela manj bolecin kot pa od naravnega poroda. Ne vem, mi je hudo
Tako da miska in drnula (oz. tvoja cimra) ste me malo potolazile, da je mozno, da je drugic bistveno lazje in mozno brez CR.
M1987, zakaj se pa ti tako bojis CR?
Drnula drugace si pa res faca, tik pred zdajci bi ti se kampirala
Ja, imena za
tudi mi se nimamo oz. moj je dolocil, jaz se pa kar ne morem sprijaznit
Je pa tudi res, kot si napisala ti zadnjic Aprilcica, da pri Gabriel sem izbrala jaz, sedaj bi bilo fer, da izbere on. Ah!
Miska, Nina
Aprilcica, ja drzi se v ponedeljek, pa saj kot si sama napisala, vazno da je z malo vse ok, tole s krvjo bojo ze porihtali, konec koncev mogoce sploh ni tako grozno kot se slisi na zacetku, ker se vcasih prevec ustrasimo dolocenih stvari in vidimo samo crno, v resnici je pa cisto bolj enostavno in manj zakomplicirano.
eee35, zate tudi drzimo pesti v cetrtek
Pa res sem tudi sama ugotavljala, da vas je kar nekaj Avgustovk, katerih
sedijo na ritki.
za vse in da se na koncu vse dobro iztece. Pa saj se bo, ko boste imele svoje strucke v rokah, sploh ne boste mislile na sam porod, ker to se isti trenutek pozabis in tudi ko boste gledale nazaj kako ste se obremenjevale s tem, vam bo sigurno prav smesno.
Drugace mi je pa letanje po stanovanju v spodnjicah in modercu fuuuuuuul znano. Pase pase!!
No, na sreco se je danes pri nas zelo ohladilo.
eee35 si me nasmejala s tvojo prigodo.
Simonalokar, ja moj je tudi predno sem bila
z Gabrielom sanjal nekaj o motorjih, pa ga je ocitno HB potem minilo. Sem bila
pa je mogoce potem ugotovil, da nima smisla. Sem prav srecna. Tebe pa razumem, kako ti more bit tezko, bogica ti.
Moj pa sluzbeno ogromno potuje (z letalom po svetu), me je pa tega zmeraj strah
Ko se nisva bila porocena, je celo napisal oporoko, za vsak slucaj, si lahko predstavljate.
Anc, ti pa bejzi domov, pripravit stvari in bo treba rodit!
Pa prav fino je bilo brat tvojo razlago o postopku rojevanja.
Ja Flora in Opatija se pa res ze dolgo nista oglasili, ker za go-ta sta ze onidve na vrsti.
Kaj pa He-ga??
Poopsie, kaksen cuker Isabella!!!
Nic, sem kar precej ctiva nalozila, jutri vam siguro ne bo dolgcas
Pa-pa!!
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)