IZVIRNO SPOROČILO: Flora2
Me pa zanima, kaj je babica kaj koristnega povedala, vsaka info prav pride.
Jaz sem jo bolj spraševala glede sebe -
Kako je glede načrtovanja poroda - ker nekje piše, da je fajn da si mamica zamisli kako in kaj - v večini primerov se to izjalovi ker si običajno zamišlja(mo) neke idelale, pol se pa drugač vse skup obrne
Pa glede protibolečinskih zadev - nekatere so najprej izrecno proti, pa se ne vem kok časa res matrajo in na koncu rečejo naj vseen kaj dajo - pravi, da se je brezveze neki matrat, ker ta zdravila itak dajejo glede na to, da ne vplivajo na otroka - varno
Priprave na porod, če je bil prej CR - dobiš datum da prideš zjutraj tešč, naredijo vse mogoče preiskave, si tam cel dopoldan (zdej ker je gužva naročajo nekje po 3, običajno od teh ena odpade in mora prit naslednjič

) in potem se določi datum CR. Meni je tudi rekla, da če želim naravno priporoča, da če se samo odvije pred rokom za CR je seveda super, nekaj na silo pa je spet brezveze probavat. Na datum CR si pa lahko še vseeno premislim in se lahko tudi počaka še kakšen dan
Ker sem imela v prvo CR, pomeni, da če grem naravno rodit, da si štejem popadke kot prvorodka in da seveda čim manj obremenjevanja kako bo s porordom pa je najboljš - zaenkrat se sploh (še) ne
Pa popadki - ko bodo ta pravi, bomo zagotovo vedele

- mene pa že zdej včasih full zvija, no sej, druge tud...
To je v grobem kar sem spraševala, je pa full prijazna in mi je kar hudo, ker bo zdej ravno na dopustu, ko imam največ možnosti za rodit

. Sem pa že pomislila, da ker je blizu doma, da jo kar pošibam med potjo v avto pa gre z mano rodit

. Al pa da kar k meni pride, pa opravimo doma - sej je v Lj itak gužva

.
Joj, jst sm dons tooook komarjev privabla, no moja kri ....zdej me pa se srbi.................