Dobro jutro,
Alisa mislim, da si kaj takega glede pregledov lahko dovolijo le še v takčnih ustanovah, kjer jih plačujemo davkoplačevalci
. Vsaj obvestili bi te lahko. Pol te pa še ponoči tko matrajo v sanjah....bogica. Sej bo, se bo vse uredilo, nagrada pa bo res
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07
pr nas bo razlika malo večja, 2 leti in 4 mesece
No, aprilčica, sej mi smo pa skupaj, skoraj....pri nas bo tudi tam tam razlika med obema, pa se mi zdi, da Leon zaenkrat še dobro sprejema, smo pa pripravljeni tudi na kakšno ljubosumje ali kaj. Otročki so pač otročki. Upam, samo, da bo čim bolje

.
romana Roku vse najboljše za rojstni dan

, pa krasna tortica!!!!
Toninena

iskrene čestitke celi družinici

pa ste z mami co le dočakala vašega princa - bravo
Včeraj sem bila na obisku pri mamici z dobrim mesecem starim

in je tooook cortek in oh in sploh, da še bl komi čakam našega zakladka.....sem se kar topila zraven...... Evo, sploh se ne obremenjujem kako bom rodila, ampak sam tisto...KOMI ČAKAM!!!
Pri nas se je izkazalo, da naj bi šel Leon z babi pa dedijem na morje ravno v tistem času, ko naj bi dobili

, pa ne vem, če je to dobra odločitev. Sej Leon pravi, da bo šel, da ga bo

doma počakal, samo ne vem, po eni strani bi raje mal prej rodila, da bi domov prišla, sam pol pa spet kok hitr nej grajo na morje, da nebo Leon razumel to kot kazen.... Ima katera idejo
Drugač bo pa načeloma v vrtcu, razen če se ne bodo začele pojavljati kakšne bolezni, okužbe....ali karkoli.
Miska... tole, ta zadnje si pa krasno napisala glede bratcev in sestric......