Dobro jutro čvekice
Ja hvala za pohvale glede imena, je dokaj močno ime ja, je tako bodoči očka si zaželel, ker je že zdaj čist navdušen in mislim da po tihem komaj čaka, da
vidi svojga princa!
Čestitke za novega avgustovčka.
Ja res punce, kam se vam tako mudi z rojevanjem, če je pa tako fajn zdaj, jaz še nimam panike, morem še nekaj stvari uredit prej, do drugega tedna moram počakat, da
grem bivšemu delodajalcu, imajo kolektivni dopust, da mi napišejo plače, potem morem nest na CSD, da mi zračuna porodniško,
pa cunjice od paketa moram drugi teden oprat, pa postlico naštimat, pa v lekarno moram po Vato, čšetko za flaške in alkohol za popek.
Da imam še kr "dela" in se mi nikamor ne mudi.
Ja danes sem res opazila, da se mi je trebuh močno povesil, ker tiste majice, ki so mi bile še malo bolj kratke jih zdaj ne morem spravit do popka!
, se tudi nam nekaj malega dogaja, ampak mene še kr naroča G na 14 dni
Ja Živa mislim, da bo pri tebi počasi, sicer pa samo da bo dete zdravo, če imaš pa proleme z sladkorjem pa ni preveč fajn, no pa saj boš vidla kaj ti G reče, srečno na pregledu!
Sisy, lepe slikice, imaš prav, jaz tudi mislim, da naj bo otrok donošen in je kr dobro, da se rodi, takrat, ko je za to čas, meni, kot sem že pisala se nikamor ne mudi, imam pa še cele 4 tedne do konca, cela večnost.
Ene boste takrat že cartale svoje zakladke.
Lep dan, grem malo pucat bajto in neko pecivo iz robid spečt, ker jih imam ogromno, domačih!
Helena 36t 1 dan