Ne, Hel32, ne verjamem, da si zabrkljala, ker marsikje uporabljajo alkohol za popek. V MŠ je rekla, da po izkušnjah bolj priporočajo fiziološko in se čist strinjam, ker se mi zdi alkohol premočen in ne ubije samo slabih bakterij, ampak tudi tiste dobre. Tako da bom uporabljala kar fiziološko. Sem pa kupila eno v flaški in eno škatlo ampulc. CTG bom mela pa, ko bom 38t3d noseča. Se mi zdi glede na ostale kar malo pozno...
Sem pa tudi jaz včasih blazno jezna na mojega, ker se mi zdi, da sem sama za vse, njemu pa je važen samo računalnik, briga ga, kaj in koliko lahko (z)morem oz. ne (z)morem, ne smem, kaj se dogaja z mano...
Opatija, jaz sem pripravila: kompletek (žabice, puloverček, štumfki in kapica), 2 bodija (s kratkimi in dolgimi rokavi), žabice, kapico, štumfke, 3 tetra plenice, 2 za enkratno uporabo, 1 povijalno. Zase 2 majici, kratke hlače, nekaj spodnjih gatk, štumfke, copate, natikače, 2 modrca, blazinice za dojenje, obleke za domov, stvari za osebno higieno pa itak...žitne ploščice. Mogoče bom še kakšne krekerje stisnila zraven
Vse živo bom mela sabo za vsak slučaj.
Kerala, kaj boš (si) kuhala? Šalšo? Kaj je to?
Hude fotke, original!
Arwen, čudno, da ti je predpisala sirup kljub temu, da imaš v bistvu čisto OK hemogolobin. Toliko ga imam jaz in je bila G kar zadovoljna. Drugače smo pa danes jedli musako in paradižnikovo solatko s papriko. Jutri pa se pustim presenetit moji mami-greva na kosilo k mojim. Zdele pa navalim še na lubenico
Toooook mi paše zadnje čase! Mnjam, Simonalokar, vi ste tudi imeli krasno kosilce danes
A veste, da sem danes jedla pehtranov sladoled? Krasen je!
Pa marakujinega. Tudi super!
Ayo, še vozim, čeprav malo težko, ker se težko obračam, sploh je pa fajn, ko se mi mali začne premetavat!
Pa luknje me grozno motijo! Me pa še bolj grozno motijo ostali vozniki, ki zganjajo razne p
in sem prav jezna na njih. Danes na prehodu za pešce je en prav zanalašč zabremzal šele zadnji moment (mogoče da bi vidu reakcijo nosečnice...)-sem stopila na cesto, ko je bil še daleč stran, ker sem pri tem res previdna!
Lunca82, Sisy, DeLucia čestitke za nove člane
Madonca ste pridne!
Titas, držim pesti zate in pikca!
Jst bi šla tud že rodit!!! Sej mi je ful lepo pikca čutit pa gledat trebuh kako valovi, ampak meni je vroče za znoret, vse me tišči, komej sedim, 3/4 stvari ne morem (ne smem) narest sama,...
Mi ne pustijo ničesar dvignit, nest,...ker se bojijo, da bom prej rodila, lubi noče
, ker se boji, da bom prej rodila,... Da je treba pa še ful po stanovanju narest, to je pa OK?!?!?!
Uffffffffff, jezna...