Včeraj mi je tašča zrihtala da sem šla se mal pokazat v P, da sem se malo pomirila, ker meje spet nekaj dajal sploh ker se
bolj malo giba zdaj. No in dol mi naredijo CTG - je rekel dohtar da je kot iz knjige
, ni nič popadkov uglavnem uredu.
Potem mi naredi še pregled ,vse ok, voda, kri, MV - vse ok, je pa naš
še kar obrnjen medenično in je rekel da ga sm čudež obrne, se je že oreng zasidral z ritko, tako da mi niti ne priporoča ZO, ker pravi da tako sm mučim otroka pa še sebe. Je pa za dober teden manjši in ima 2680g, pravi da do ene 3kg naj še dobi, več pa rajš ne glede na medenično vstavo.
Povedal mi je tudi, da pri medenični vstavi je zelo mala verjetnost da se ti predre mehur, da bodo prej popadki kot to. In da že kamor bom šla rodit, da naj ne zahtevam in tud oni da naj bolj v izi, da ne bodo me šopal z kakimi stvarmi, ker bo sm slabi. Da naj čim bolj naravno in glede na to da sem v prvič rodila tako hitro, da ne bo tak grozn.
Zdaj razmišljam, da bi šla kar dol in bi imela vsaj ljudi, ki jih pozna tašča (dol je namreč delala) in vem da bi se potrudili, da bi bilo čim lažje. Sm mene je strah kje in kdaj se bo začelo vse skupaj. Sicer imam do dol slabo uro. Tuki ap nastane problem kdaj se bo začelo, kje bo moj sinek, ko pridem do dol bi že pr tašči počakal, pa še kje bo moj dragi, glede na to da je na terenu vsak dan.
Tako da res ne vem kaj je za nardit.
To je čudež življenja.