IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham
Midve boma tk šle med zadnjimi
pa še mene zraven prištejta! Sem do sedaj pri obeh prvih do konca vztrajala - ponavadi sva bili kaki dve na koncu tule na temi, tak da se že nisem imela s kom pogovarjat!
Po moje zdej ne bo nič drugače. ne vem zakaj, ampak v mislih imam datum 29. 6. za rodit, čeprav imam rok 27. 6. Eh, bi pa že kr šla, ker se nič kaj dobro ne počutim več. Kr spala bi in ležala, potem me pa vse boli. Pa če hodim je vse trdo...
Imam pa en problem, ki ga do sedaj še nisem imela. Namreč že od nedelje popoldan me tako rahlo glava boli. V nedeljo ponoči sem rekla bom prespala, pa bo verjetno bolje potem, pa me je v ponedeljek zjutraj tak sekalo, da sem mogla tableto vzet. Potem me je pa čez kakih 5 ur spet začelo bolet ko hudič. Pa danes še kr ni čist dobro...se mi zdi, da če se malo bolj nesprostim, da se bo kr začelo? Pritisk je drugače ok. Mogoče celo nizek - z našo kvazi napravo tam okrog 100/60. Po moje čist realno in zadovoljivo. A mislite, da bi se mogla it kaj pokazat, al je krivo vreme in luna in to? Eh, pa me ni do zdaj nikol tak glava bolela...
Drugače se mi je pa začelo sanjati o porodu..

Danes ponoči se mi je v sanjah odluščil čepek...
Maycha - a tak na izy je bilo? Super. Bi te nekaj prosla na zs, če ti ni preveč hudo. Je pa s šihtom povezano, a lahko? Eno telefonsko bi rabla nujno...