IZVIRNO SPOROČILO: dodi
Hej!
Ja jaz sem še vedno v enem kosu...in vas tudi malo berem,oglašam pa se res bolj malo,ker sem zdaj kar nekaj časa štrajkala in ne sledim več vsemu....
Dodi!! Ka ti si tudi z nami? A tole bo 11.? Ti si pa res rojena za mamo!!!
Ditta - kar se hčerkice tiče, ti iz izkušenj zagotavljam, da še ne kapira čist, kaj jo čaka, pa tudi ljubosumja ponavadi pri taki starosti še ni. Mi smo imeli pri prvihdveh 15m razlike, pa mali sploh ni porajtal razlike. Dojenčica je enostavno bila z nami...Mi je bilo kr hudo, ko sva šli v LJ in me mali posledično dva dni ni videl...pa me prvi hip ni sploh spoznal in je kr jokat začel, ko je ati šel iskat nekaj v avto!! Ja, na taki stopnji so tile do dveh let. Ko je videl malo prvič, je malo pokukal brez nekega strašnega zanimanja, potem pa začel po porodnišnici divjat. Ko smo bili doma je pa tudi se kr uklopil. Pa ko je bila mala na zizi se je čudežno sam zaigral skor vedno. Po moje ne bo problemov. Ljubosumje se začne pa tam nekje od 3 let naprej. Tisti so pa lahko kr problematični. BOmo vidli, kako bosta naš 4-letnik in 3-letnica sprejela tegale dojenčka, ko že hoče ven btw!
So se ponoči okrog 4 začeli neki čudni popadki...v spodnjem delu trebuha! Vrag si ga vedi, če je to to, kljub 3 nosečnosti, če je pa za vsako drugače!!! Zdej pa čakam, kaj se bo dogajalo naprej. Tile popadki, če to res so so nekam zelo neredno na pol ure in več...me pa spodi vse narazen vleče, tak da lahko, da se že odpira! A mislite, da lahko sama preverim, če je kej odprto? Je katera probala? Sej verjetno je to razmik med kostmi, ki ga lahko otipaš??'

Mal smešno, sam mi res ni za hodit če še ni to to, po drugi strani pa me je mal strah, da nebi kr naenkrat napredovalo... Je šel moj na en sistematski pregled, potem ima pa hb dopust danes, tak da bo zraven mene doma. Po moje je čist na trnih, ko tam čaka na vrsto za vse tiste preiskave...

Pa mi zjutraj sploh ni verjel, ko sem mu rekla, da seje nekaj začelo dogajat in da mi nima kam hodit danes. Na, res nisem vedla, da bom v tretje tak v dvomih...bom šla počivat pa da vidmo. Pa celo noč nisem spala, prvi del zarad živčkov (zarad ene ****rije, čist nepotrebne zdejle!), drug del noči pa po moje posledično zaradi tehle popadkov?!?!!?!
Bjondi - men je luna pokazala ta teden...mogoče pa drži!!