writing-img

RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del

clock-img

19.06.2009, 21:51

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

MIMI men je tvoj avatar tok luškan, vedno ful gledam slikico.user posted image

hvala snikolina, to je moj mali ko se afna in nastavlja fotoaparatu....tega zdaj ne počne več rad, ga mormo skor prosit, da se slika

If you can dream about it, you can do it.

clock-img

19.06.2009, 21:52

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image user posted image user posted image Snikolina pa ne no, ne dihurja omenjat, zdej bo pa še bolj v dilemi - kuna, polh, dihur?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 21:52

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

js tud za kuno navijamuser posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 21:53

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

aja pa še neki, 1x je blo govora o porodu, pa tko na koncu ena ženska praša babco, k nm je predavala, če je dovolj toplo v porodnih sobah, če se da dobit kej za pokrit, ker ona je fullll zmrznjen človk in skos jo zebe user posted image user posted image

HAHAHAHAHAHAHAHAHA, pa to ne moreš verjet!!!!

clock-img

19.06.2009, 21:53

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

mi smo imeli pa danes končni izletuser posted image z vrtcem

clock-img

19.06.2009, 21:54

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

A mislte, da je barba v nevarnosti k se nič ne javi?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

19.06.2009, 21:54

clock-img

snikolina

pencil-img

1035

IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

Zdej bi FB kliknila "všeč mi je".user posted image

Ne klič hudiča.

< Sporočilo je popravil snikolina -- 19.6.2009 21:55:21 >

clock-img

19.06.2009, 21:55

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

aja pa še neki, 1x je blo govora o porodu, pa tko na koncu ena ženska praša babco, k nm je predavala, če je dovolj toplo v porodnih sobah, če se da dobit kej za pokrit, ker ona je fullll zmrznjen človk in skos jo zebe user posted image user posted image  

samo tole me je pa spomnilo na mene...nism nč takega vprašalauser posted image ....na koncu poroda mi je tolk sesulo organizem, da sem se cela tresla in so vlekli deke od vsepovsod da sem k seb prišla

clock-img

19.06.2009, 21:56

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

mimi kam pa ste šli? Kreta?user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 21:57

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

kam ste pa šli??

snikolina: takle mamo, komaj da vrjamš, sam to se dogaja user posted image

aja pa še neki je blo, mislim, kuj na začetku je spet ena tetka govorila o nosečnosti, pa tko govori kolk časa traja nosečnost, kolk tednov in to, ena zravn mene pa si je fulll vneto pisala user posted image user posted image jst pa moj dec pa traparije zganala, vem ko smo mel komunikacija med partnerjema, OMB, neki smo se treplal po glavi pa po telesu, men so solze dol tekle, k je folk dejansko mahov in se treplov, sploh nism delala vaj, ker sem se po tleh valala user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 21:58

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

barba dons vneto pospravlja,...

clock-img

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

mimi kam pa ste šli? Kreta?user posted image user posted image user posted image

ne riminiuser posted image user posted image user posted image ....z mestnim vlakcem pod pohorje na igrala

clock-img

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Zdej bi FB kliknila "všeč mi je".user posted image

Ne klič hudiča.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Ne sej tele MŠ so katastrofa. da bi kej pametnega povedal to ne, traparij pa dost. matr mal bl bi nas na dojenje pripravil grrr

clock-img

19.06.2009, 21:59

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

aja pa še neki, 1x je blo govora o porodu, pa tko na koncu ena ženska praša babco, k nm je predavala, če je dovolj toplo v porodnih sobah, če se da dobit kej za pokrit, ker ona je fullll zmrznjen človk in skos jo zebe user posted image user posted image  

samo tole me je pa spomnilo na mene...nism nč takega vprašalauser posted image ....na koncu poroda mi je tolk sesulo organizem, da sem se cela tresla in so vlekli deke od vsepovsod da sem k seb prišla

pa ja dobr, samo da to v naprej računaš, pa da sprašuješ, pa še ful debato sta udarle o ogrevanju porodnišnce, dej nehi no, to je tko NIČ NAS NE SME PRESENETITI user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 22:00

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

k je folk dejansko mahov in se treplov, sploh nism delala vaj, ker sem se po tleh valala user posted image user posted image user posted image user posted image

v takšnih primerih ni variante, da okol gledaš, ker se lahk sam režišuser posted image user posted image user posted image ....jaz se itak režim vedno, ko bi se najmajn smela in še nehat ne znam pol

clock-img

19.06.2009, 22:00

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

Ne sej tele MŠ so katastrofa. da bi kej pametnega povedal to ne, traparij pa dost. matr mal bl bi nas na dojenje pripravil grrr

jes user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 22:01

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

k je folk dejansko mahov in se treplov, sploh nism delala vaj, ker sem se po tleh valala user posted image user posted image user posted image user posted image

v takšnih primerih ni variante, da okol gledaš, ker se lahk sam režišuser posted image user posted image user posted image ....jaz se itak režim vedno, ko bi se najmajn smela in še nehat ne znam pol

no sej to, pa ponavad jst se probam zadržat, pa ne gre in poj postanem nenormalno rdeča v obraz in sploh čudn zgleda user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 22:03

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

pa ja dobr, samo da to v naprej računaš, pa da sprašuješ,

za deke in ogrevanje bi prej vprašala, če bi ga šli pituser posted image , ker to se mi je do poroda zgodilo sam enkrat, ko smo ga preveč spili in so bile posledice mrzlica

clock-img

19.06.2009, 22:05

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

no sej to, pa ponavad jst se probam zadržat, pa ne gre in poj postanem nenormalno rdeča v obraz in sploh čudn zgleda user posted image user posted image

enkrat sem se z mamo tak smejala v trgovini s pohištvom, da sem se mogla med omarcami dol počepnit, da sem lahk zadrževala, da mi ni všlouser posted image user posted image user posted image ....in ko sem se komi mal skulirala me je mama pogledla in ji je čist mali nasmešek všel in spet znova....

clock-img

19.06.2009, 22:06

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

pa ja dobr, samo da to v naprej računaš, pa da sprašuješ,

za deke in ogrevanje bi prej vprašala, če bi ga šli pituser posted image , ker to se mi je do poroda zgodilo sam enkrat, ko smo ga preveč spili in so bile posledice mrzlica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj, to j mogl bit pa hudo user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 22:07

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

dragi se je šel družit z onimi, ki so bili na dvoboju, jaz pa tlele položnice narazen trgam in ugotavljam, da so roki plačil že mimouser posted image ...morem prek klika plačat, baje je spet neka ponarejena stranuser posted image

clock-img

19.06.2009, 22:09

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

enkrat sem se z mamo tak smejala v trgovini s pohištvom, da sem se mogla med omarcami dol počepnit, da sem lahk zadrževala, da mi ni všlouser posted image user posted image user posted image ....in ko sem se komi mal skulirala me je mama pogledla in ji je čist mali nasmešek všel in spet znova....

user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha, ne morš vrjet, veš kaj se je nama z mami nardil, midve itak ful mejhne, metr pa čevap velike, pa sva ble pri policah z mlečnimi izdelki in uni hladilniki, pa sva želele en izdelek čist zgorej, valda se stegujeva k dve kači, pa mau mn k da sm mami uzignla da bi dosegle al pa da bi po lojtro šle, pa prleti en tip, ma sigurn je mel čez dva metra in se zravn naja postav, vzame točno tist izdelek k sva ga midve želele brez problema,...midve pa v smeh do konca, obe, tip naju je res čudn gledu,...no on je izdlek imel, midve pa ne user posted image user posted image

clock-img

19.06.2009, 22:10

clock-img

Ploha

pencil-img

5961

dragi se je šel družit z onimi, ki so bili na dvoboju, jaz pa tlele položnice narazen trgam in ugotavljam, da so roki plačil že mimouser posted image ...morem prek klika plačat, baje je spet neka ponarejena stranuser posted image

ja na 24ur poglej, so včeri objavl, kako prepoznaš user posted image

clock-img

19.06.2009, 22:11

clock-img

mimi30

pencil-img

2366

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ojoj, to j mogl bit pa hudo user posted image user posted image user posted image

sam, da sem preživelauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem