kar se seksa na slo. tiče, je Prešeren pisal o 12 letnicah,ki grejo v koruzo seksat...
mah, jaz niti nimam nekih predsodkov okol najstniškega seksa, dokler se pač dogaja med najstniki

da pa najstnica seksa z 40letnikom za denar, da si majco v newyorkerju pol kupi....

pa pod vplivom alkota itd....pa tud to med najstniki...uf....da je v osmem razredu že s vsemi sošolci spala, pa z njihovimi brati pa še s kom iz paralelke...a ni to malo tu mač
jst ne bom nič zgrožena in nobenih pomislekov ne bom imela, če bo moja pupa zgubila nedolžnost pri recimo 14ih, če bom vedla da pač že ima dalj časa fanta, če bom vedla da je recimo temu ok fant

(po kakšnih merilih, khm...), če bom vedla da je odgovorna, da je poučena, da ima rada predvsem sebe, da nikol ne bo naredila neka, kar noče, pač pa bo počela stvari zarad sebe. kul. če bi pa zvedla, da se v OŠ daje dol po vecejih z vsakim, k ma 5 min časa, no to mi neb blo kul, res ne...pa kot sem že rekla - nad sabo bi se prvo zamislila...
jaz sem bla čist divja in odštekana in takšna, pa nisem z nobenim nikol kr tko seksala, ker mi pač ni blo, oz. se mi je zdelo trapasto...kr neki...niti se nisem lizarla kr z enimi, tko po žurkah, kot se to počne, ker se mi je spet zdelo trapasto...zakaj bi šla na žurko, pa zamudila žur, zato da se bom mečkala in lizarla tam z nekom, če mi u bistvu sploh ni do tega, če mi u bistvu sploh ni do njega, če ne bom mela nič od tega, seksala z njim pa itak ne bom, tko da - a ni brezveze

tud na seks sem vedno gledla kot na nekaj, da bom tud (oz. predvsem

) jaz mela kaj od tega in tam na eni žurki, k me bo en nažgan tip, k ma pet min. cajta nategnu prslonjeno na drevo, pač močno dvomim, da bi se to zgodilo. tko da jst kljub vsem bedarijam, sem mela zlo razpucane pojma okol tega. pa tud noben alko mi ni zavor popustil

sem mela isto mnenje pijana al pa trezna
kar se pa alkota tiče...hm...sigurne ne bom navdušena, če bo moj otrok pr 12. pršu nažgan domov

no, to tud jst nisem, pri 15. ko sem po unih buldožerjih laufala, nisem niti kapljice alkohola spila...ajd, pol na konc na valeti sem menda spilo eno pivo, pa še tist ne celo, k se me je iotak takoj primlo

no kasnej, 16+, pol pa že, pol je pa blo bolj divje...pa kadit sem pr 17ih začela, prej pa tud probala nism. mejkap sm si pa prvič gor pr 20ih butnla
tko da res upam da mi bo uspelo en tak fajni, zdrav, zaupljiv odnos ustvarit z otroci. da bom vedla kaj počnejo in kje so in s kom ( vsaj približno). sej te stvari more vsak dat čez, en bolj drugi pač manj. čiki, trav, alko....svojim otrokom želim dat sam eno zdravo osnovo (in ozadje), da jih eksperimentiranje s seksom in opojnimi substancami ne bo predauč odneslo. da jim to ne bo dajalo lažnega občutka vrnosti, zaželjenosti in bližine, da bojo vedli da majo to lohk drugače. sam to in če mi to uspe, pol sm zmagala, pol jimne bo hudga