writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del

clock-img

09.07.2009, 13:24

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša vi ste že v polni pripravljenosti za na morje user posted image user posted image user posted image Kdaj štartate?

clock-img

09.07.2009, 13:29

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Katjuša vi ste že v polni pripravljenosti za na morje user posted image user posted image user posted image Kdaj štartate?

ŠELE 26.7.
komi čakam, moj se je že javu, da bo več z otroci, da bom jst mela več od dopusta, on pa od otrok, ker jih ne vidi veliko in si želiuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 13:31

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Katjuša sej 26.7 bo hitro tu boš vidla user posted image Moj je bil tudi na dopustu veliko s tamalima, pa pred mano je vstajal po večini, kevico skuhal,... se mi prov dopadeuser posted image pa še res je me smo ves dan z otroki, oni jih pa vidijo za par urc na dan. 

clock-img

09.07.2009, 13:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.07.2009, 14:13

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Drage pupke.

Zeelllooooo ste lepi na fotkah - sem samo te pregledala, ker danes pakiram - jutri gremo na dopust.

Želim vam lepe dneve in upam, da boste v tem tednu veliko vozičkali in se namakali v bazenčkih....tako da mi ne bo treba preveč brat, ko pridem nazaj. user posted image

clock-img

09.07.2009, 14:36

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Drage pupke.

Zeelllooooo ste lepi na fotkah - sem samo te pregledala, ker danes pakiram - jutri gremo na dopust.

Želim vam lepe dneve in upam, da boste v tem tednu veliko vozičkali in se namakali v bazenčkih....tako da mi ne bo treba preveč brat, ko pridem nazaj. user posted image

uživajte, dajte se ne OFF in pridite nazaj spočiti in polni energije..... pa seveda z miljoni lepih slikicuser posted image user posted image user posted image user posted image
lep dopust in veliko sončkauser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 14:44

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

MIHAILO kje si kupla kapico, oz kje ti napišejo ime gor? Luštna je ful, pa Mihailo tut seveda, ti pa mladostna k ena 17 letnicauser posted image user posted image

BRABARAGS s stolčkom seml zadovoljna...dobil smo ga za darilo že pri Majklu. Če bi jst kupovala, bi verjetn vzela PP prima papa, ker ma kolesa, pa mislm da se stolček še malo bolj poleže, edino več prostora zavzame kot Jane...........mizice v kombinaciji s stolčkom za enkrat še nismo uporabljala, pa tut dvomim da jo bomo kdaj, ker mamo te otročje robe že malo morje iz Ikee

V Španiji,ko je bila sestra na dopustu je kupla...najstnicauser posted image

clock-img

09.07.2009, 14:49

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Moj Mihailao se pa skoz napenja in potem prdne...kakal ni 4dniuser posted image ...sem mu pa dala malo sladke kamilice za piti,uapm,da bo kmalu...ce se mi to ne bi prej zacelo dogajati bi mislila ,da je zarad dodatka ampak ni ,ker se je ze prej dogajalo,ko sem se samo dojila...vcasih je pa kakal vsak obrok ...nase kosilo je ze gotovo ,cakamo se atija in da ga zmazemouser posted image
SIMONAKR vse naj za novo sluzbo,zelim ti ,da bos z njo full zadovoljnauser posted image

clock-img

09.07.2009, 14:51

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170187
Ta igralni center je Mihailo dobil od svoje tete(moje sestre)user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 15:09

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Kje ste zdaj vseuser posted image
Katjusa mi gremo tudi 26.7. na dopustuser posted image

clock-img

09.07.2009, 15:39

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.07.2009, 15:49

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ja ,pomoje je full dobr...a kam dalec al kje blizu mislis it...se vidmo v pon. na kaviciuser posted image je moj dopust dobiluser posted image

clock-img

09.07.2009, 15:50

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

js pa cel dan mihaila nosim,ne vem al ga kakanje moti,ker zajoka potem pa prdne...al je pa zaspal...zdj mi v narocju skoraj spi

clock-img

09.07.2009, 15:54

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

oooo Mihailo tale igralni center je pa prva ligauser posted image

Jst čakam Majkla pa Šimeta.....kuhal spet nismo nčuser posted image , ROkso je pa glih zaspal....ful bi nekam šla mal na luft pa nimam ideje, kje bi blo za vse 4 fino

pa sej imate skoraj čez cesto igrala ob jezeru.... drgač pa se k nam oglaste mi bomo kako reki otroc se bodo pa igraluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 15:56

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

js pa cel dan mihaila nosim,ne vem al ga kakanje moti,ker zajoka potem pa prdne...al je pa zaspal...zdj mi v narocju skoraj spi

lahko, da je malo zaprt in ga zvija.... če si mu dala sladke kamilice bo tak verjetno kmalu kakal, drgač pa jst sem florjanu 1x že tud benjaminu pomagala kakat tako da sem mu mal danko podražla al z kako palčko za ušesa še boljše pa termometrom..... in je kuj kakal pa je blo boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 16:00

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

user posted image
ZBIRAM SLIKICE ZA NOV KOLAŽ, NA KATEREM BODO NAŠI CUKRČKI STARI 4 MESECEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PROSIM, DA MI POŠILJATE PO ENO SLIKO IN V MAIL(LAHKO V ZADEVO)  NAPIŠETE VAŠ NICK IN IME OTROČKA (KATERA TO NE BO NAPISALA NE BOM DODALA, KER NA ŽALOST VSEH IMEN NE POZNAM IN DA VSAKO POSEBEJ IŠČEM MI VZAME VELIKO ČASA TAK, PROSIM ZA RAZUMEVANJE....
Samo za vas bom uporabljala spodnji mail zato ker bom imela tako bolj pregledno in vse na kupu.... prosim, da se držite novih navodil.... slikic ne bom več pobirala na forumu.....

MAIL SAMO ZA VAS JE: bpkatja2@gmail.com

Dobila sem že slikice od:
barbaraGS
Majchy23
Maksi
Mihailo
Milči
Mlea
Pikica_82
Piskot
Raisa
Simonakr
Sunny
Surf
Timy
Vesnozaver
Kolumbo
Urša08
kayica

Punce dejte poslat slikice

clock-img

09.07.2009, 16:01

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Mihailo ful lepe slikice... če bi vedela, da ste v zrečah bi vas obiskala.... sej mogoče si povedala pa sem zgrešila....user posted image

Kolumbo lepe slikice.... a ste se tud kopaluser posted image user posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 16:08

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Mihailo ful lepe slikice... če bi vedela, da ste v zrečah bi vas obiskala.... sej mogoče si povedala pa sem zgrešila....user posted image

Kolumbo lepe slikice.... a ste se tud kopaluser posted image user posted image user posted image

Ja sem povedala pa si zgresila verjetno...pa drugicuser posted image J a pomoje ga tut matra,zdaj je zaspal jaz grem pa solato zrihtat tacas k mozek se ze pelje domov...a mislis da bo kmalu kakal ker pil sladko kamilico,upam...

clock-img

09.07.2009, 16:10

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

ja držim pesti, da bo sej to si naredla ful sladko ne? drgač pa mu vročino v ritki zmeri mu bo tud pognalo pa lahko čist na rahlo mal zaokrožiš pri ritki..... kolena mu pa mal gor pokrči proti trebuščku rahlo dol potisni....

clock-img

09.07.2009, 16:29

clock-img

Onasiss

pencil-img

6379

DOBER DAN.............

Tale rr.....matr me je "hecal". Sem se hotla v Mozili prjavt pa sem geslo pozablauser posted image

Naša noč danes:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo vsega skupi spal 2 h. Je skoz tulila pa nogice je krčla al ne vem tko stran od sebe čudn držala... Pa z rokami tulila, ...... pa z glao čudn obračala... ma sej u bistvu sploh ne vem več kaj in kako je kej počela skratka, ko sem ji začela dlesni maserat je blo pa čist adijo...... Če jo pogledam ima v ustih vse napet tko da pomojem so zobje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nazaj vas nism brala, se mi ne da....user posted image  k sem taka k čuk....

Kolumbo- a mate vi ta bazen????? A se lohk kdaj povabm?user posted image user posted image user posted image user posted image   Vidm da vam manjka kaka punca......user posted image user posted image     Vi poskrbite za zabavo jaz pa za pijačo, stregl bomo MOJITO KOKTAILE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

aJA fotič, mi smo še vedno v kameni dobi, smo do lan imel unga na film.user posted image user posted image user posted image  Ga bomo po moje menjal čez 5 let.user posted image user posted image

So what....

clock-img

09.07.2009, 16:35

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

ja držim pesti, da bo sej to si naredla ful sladko ne? drgač pa mu vročino v ritki zmeri mu bo tud pognalo pa lahko čist na rahlo mal zaokrožiš pri ritki..... kolena mu pa mal gor pokrči proti trebuščku rahlo dol potisni....

na 120ml 2 zlicke sladkorja...je full sladka po okusu...nimam termometra za v rit...pomoje bo kamilica pomagala..a lahko upam da danesuser posted image

clock-img

09.07.2009, 16:37

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

DOBER DAN.............

Tale rr.....matr me je "hecal". Sem se hotla v Mozili prjavt pa sem geslo pozablauser posted image

Naša noč danes:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Smo vsega skupi spal 2 h. Je skoz tulila pa nogice je krčla al ne vem tko stran od sebe čudn držala... Pa z rokami tulila, ...... pa z glao čudn obračala... ma sej u bistvu sploh ne vem več kaj in kako je kej počela skratka, ko sem ji začela dlesni maserat je blo pa čist adijo...... Če jo pogledam ima v ustih vse napet tko da pomojem so zobje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za nazaj vas nism brala, se mi ne da....user posted image  k sem taka k čuk....

Kolumbo- a mate vi ta bazen????? A se lohk kdaj povabm?user posted image user posted image user posted image user posted image   Vidm da vam manjka kaka punca......user posted image user posted image     Vi poskrbite za zabavo jaz pa za pijačo, stregl bomo MOJITO KOKTAILE.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

aJA fotič, mi smo še vedno v kameni dobi, smo do lan imel unga na film.user posted image user posted image user posted image  Ga bomo po moje menjal čez 5 let.user posted image user posted image

boga,kok si kej utrujena...ahti zobki...men se tudi zdi ,da vcasih ne spi zaradi zobkov

clock-img

09.07.2009, 16:38

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

naj kira SHUKI sms poslje kako souser posted image user posted image

clock-img

09.07.2009, 18:14

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

na 120ml 2 zlicke sladkorja...je full sladka po okusu...nimam termometra za v rit...pomoje bo kamilica pomagala..a lahko upam da danesuser posted image

to lahko še bolj sladkaš..... 2-3 žlice na 1 dcl čaja ali vode, če nimaš termometra si lahko pomagaš tudi z palčko za ušesa sam previdno

clock-img

09.07.2009, 18:35

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Pozdravljene.

No vidim, da ste nekatere v pripravi na morje, no mi smo tudi, ker gremo naslednjo soboto. Joj koma čakam, sem tak kot mali otrok. Moj se tudi veseli, ker bomo lahk več skupaj. Zdej pa pridno čoln pripravlja in vse kar je še potrebno.

Mene pa seveda čaka ostalo pakiranje, ki pa ga ni malo, ker gremo kampirat.

Danes že cel dan delam, sem namreč prej prala in likala, pa seveda kuhala in še pospravljala, zdej pa Nika nahranim in šibava še mal ven, moram še mal moje rožice poštimat.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem