cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del

clock-img

01.07.2009, 16:02

clock-img

birdy

pencil-img

5352

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

jaaaaa,hvalauser posted image ...ma mihailo po vratom rdece pa ta krema mi je dobra...

Punca moja, ne te kreme po vratuuser posted image user posted image user posted image  Mu bo kožo čist tu mač izsušil. Po vratu rdečino rihtaš tko da jo stalno brišeš (rdečina se tam piojavi zarad mokre/vlažne kože, pa ni zračenja, pa nonstop se drgne) da je suha, res, sploh če mu je vroče tam pol ful hitr zašvica in če ni suho se vname, maži pa čist na tank z kakim oljem (ala mandljevo, otroško,...).
Res, ne mu pacat z Sudocrem, poznam kremo, je super za ritko k se vname, ampak ni pa za to rdečino zdravit, niti slučajno.
Ne zamerit, mogla sem napisat, da se mu ne bo še bolj kej vnel.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

01.07.2009, 16:02

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Rebeka-Prosim povej kje si naročila to prenosno,js bi tudi imela eno za doma namesto stajice...imajo več barv na razpolago?

clock-img

01.07.2009, 16:05

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Ne vem se...A ni v petek?A je Uros tudi kdaj imel rdece pod brado( na vratu)?Mihailo ma skoz pa mu skoz umivam,mazem ...

clock-img

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

surf naročila sem jo v BC, bila je na akciji in sem plačala samo 35€. Je pa bila samo v teh barvah. Ne vem, če še jih imajo na zalogi. Preveri na njihovi spletni strani.

clock-img

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Ta sudocrem je tudi meni dobra,,ja je pa izredno močna in izsuši kožo...

clock-img

01.07.2009, 16:06

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Hvala ti Rebeka.

clock-img

01.07.2009, 16:07

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

Mihailo jaz sem mislila da je jutri srečanje.user posted image Ja, Uroš tudi ima rdeče. Pomoje je to od vročine. Jaz mu samo umivam in dobro osušim, mažem mu pa ne.

clock-img

01.07.2009, 16:08

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

jaaaaa,hvalauser posted image ...ma mihailo po vratom rdece pa ta krema mi je dobra...

Punca moja, ne te kreme po vratuuser posted image user posted image user posted image  Mu bo kožo čist tu mač izsušil. Po vratu rdečino rihtaš tko da jo stalno brišeš (rdečina se tam piojavi zarad mokre/vlažne kože, pa ni zračenja, pa nonstop se drgne) da je suha, res, sploh če mu je vroče tam pol ful hitr zašvica in če ni suho se vname, maži pa čist na tank z kakim oljem (ala mandljevo, otroško,...).
Res, ne mu pacat z Sudocrem, poznam kremo, je super za ritko k se vname, ampak ni pa za to rdečino zdravit, niti slučajno.
Ne zamerit, mogla sem napisat, da se mu ne bo še bolj kej vnel.user posted image

BIRDY hvala user posted image Skoz ima probleme s tem...a pol sam z vodo umijem pa z otroskim oljem ?A odolja mu pa ne bo vroce?Sej sm mela tut namen p vprasat s cim naj?jaz sem mislila da mu lahko tudi s temi kremicami...sej sej mu z niveo namazala pa je blo boljseuser posted image

clock-img

01.07.2009, 16:18

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

MATIC in RENE vse naj naj ob obmesečju!

user posted image

clock-img

01.07.2009, 16:25

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Matic in Rene-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj tudi od nas.

clock-img

01.07.2009, 16:25

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

RENE IN MATIC VSE NAJLEPSE...

user posted image

clock-img

01.07.2009, 16:27

clock-img

SURF

pencil-img

1388

Ni več tiste posteljiceuser posted image .

Ali ima katera ta stolček,ali ga ima mogoče namen kupit?Js bi ga imela,se mi zdi super za kopanje ali tuširanjeuser posted image
user posted image

clock-img

01.07.2009, 16:31

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

surf za čufotanje v banji zgleda super! kje si to našla? kje ga prodajajo?

clock-img

01.07.2009, 16:35

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: SURF

Ni več tiste posteljiceuser posted image .

Ali ima katera ta stolček,ali ga ima mogoče namen kupit?Js bi ga imela,se mi zdi super za kopanje ali tuširanjeuser posted image
user posted image

Jaz imam namen tega kupiti...
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=158689

clock-img

01.07.2009, 16:36

clock-img

SURF

pencil-img

1388

na strani sonček.si...pod stolčki za hranjenje,bumbo...je bolj namenjen baje za hranjenje a sem pod komentarji prebrala,da ga uprablja mamica tudi za čofotanje...stane 46e..
vem,da so obstajali takšni oz podobni prov za čofanje...moram poiskat...
javim ko bom našla...
pičim sedaj..
I we back zvečer...

clock-img

01.07.2009, 16:37

clock-img

SURF

pencil-img

1388

iiiiiiiiuser posted image user posted image ja Mihailo to je touser posted image ,sem vedela,da sem že nekje videla nekaj podobnegauser posted image

clock-img

01.07.2009, 16:38

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

mislim da ga je mihailo ravno kar našla. ta je tudi zelo zanimiv. mihailo a pri vas dežuje? gledam radarsko sliko.

clock-img

01.07.2009, 16:44

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

pred pol ure je bilo hudoooooooooo neurje,toca,dez ,veeter...zdaj ne vec

clock-img

01.07.2009, 16:44

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

ojla punce a jutr srečanje je al ni? glede na to, da je danes vreme v..... user posted image

clock-img

01.07.2009, 16:45

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

BIRDY hvala user posted image Skoz ima probleme s tem...a pol sam z vodo umijem pa z otroskim oljem ?A odolja mu pa ne bo vroce?Sej sm mela tut namen p vprasat s cim naj?jaz sem mislila da mu lahko tudi s temi kremicami...sej sej mu z niveo namazala pa je blo boljseuser posted image

mi samo umivamo in mažemo z oljem....

clock-img

01.07.2009, 16:46

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

eh tak dolgi post sem napisala, pa mi je vse zbrisalo :(

hojica: niti pod razno

stajica: posteljica prenosna

nov vozicek: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pa mozek ne dovoli, ker imava eno pocen hauckovo marelco in pravi, da bo ta dovolj za v trgovino al pa hiter obisk

KOLUMBO en teden prehitro vi to delate piknik, ker od naslednjega tedna naprej bom tudi jaz v LJ :/ zdaj sem se izven civilizacije

kremica: jaz uporabim za skoro vse bepanten in sem full zadovoljna

stolcek: bc in ga full hvalijo

mi smo danes imeli pregled zame, pol pa se mal nakupov in smo kupili elizabeth tricikel v bc-ju. He he prezgodaj vem, sam ga pozimi ne bo vec, drugo leto bog ve kako bo. Ga bova pa dala za bozicno darilo in bo zdaj skatla v kleti cakala :). Pol pa se fleksi za kuzona pa hrano...

clock-img

01.07.2009, 16:55

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

Zdaj sem pa spet sama. mozek sel na lov za skatlami, da se cimprej preselimo in bomo koncno skupaj.

Se mal pa bo 4 obletnica najine porokeuser posted image user posted image user posted image . Joj kaj cas bezi, meni pa prstan ne gre vec na roko po porodu hehehehe. Aja za darilo sem mu kupla eno uro timex, ki si jo zeli ze 2 leti in jo je ze zvohal. Ta res zvoha vse ej, nic mu ne ostane skrito. Zame pa ne vem kaj pripravlja. Pustimo se presenetit...

pa se to...koncno sva se zmenila in oktobra zacneva s plesnimi vajami, pa jaz grem na plavanje s tamalo. A katera ve ce je kaksno plavanje cez poletje ali pa kaksna telovadba za mamice in dojencke v Lj?

clock-img

01.07.2009, 17:02

clock-img

rebeka84

pencil-img

1193

barbara jaz bi tudi rada šla z Uroše na plavanje. če boš kaj našla mi sporoči, pa lahko gremo skupaj.

clock-img

01.07.2009, 17:10

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Zdravo,

glede plavanja za otročke v Lj ne vem, ker Lj ne poznam dobro, sem pa zadnjič videla eno reklamo za v atlantis. Dejta se tam pozanimat.

Ne lep dan vam želim vsem skupaj.

clock-img

01.07.2009, 17:13

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

rebeka superrrrrrrrrrrrrrrrr :) ja seveda in se priporocam tudi jaz tebi :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem