IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS
maksi hvala sam v atlantisu ne uporabljajo fredovih obrocov in mislim, da so ucitelji naredili samo tecaj... drugje pa so zdravniki in difovci kot vodje tecajev za tako male
BARBARA kak lepo...za ta tecaj pa nisem vedela...kok stari otroci pa lahko grejo...dej mi mal opis prosim te...bi jaz tudi sla...
Te tecaje organizira plavalno drustvo slovenije s strokovnjaki. So v vec mestih MB, KR, CE..., v LJ so na kodeljevem pod okriljem difa, pa se nekje na zalah kjer so neki razgibalni bazeni, ampak o teh bi vec vedel kaksen nativni Ljubljancan, pa bi se tako lazje naslo podatke na netu.
No zacnejo lahko 4 (do 12m je prva skupina, mislim) mesecni dojencki in se skupaj z mamico ali atijem ali babico dedkom.... ucijo sonoznega odriva in uzivanja v vodi s fredovimi obroci. Mislim, da je celo nek video na bibaleze in spodaj clanek. Mojak kolegica je hodila in je bila zelo zadovoljna.
Voda je 32 stopinj in dojencki morajo biti v plenici in neoprenkah. Po vsakem plavanju pregledajo vsakega dojencka ce ni kje kakal, ker ce je, potem se mora menjat vsa voda v bazenu. Je veliko prostora za uredit sebe in dojencka po kopanju in prostor kjer se aklimitaziras, da se ti malcek ne prehladi zunaj.
o vajah samih ne vem veliko, vem samo, da je zelo hvaljeno in da dojencki uzivajo kot nori.
Potem pa imas se atlantis ki pa dela po drugacnem principu in ne uporabljajo fredovega obroca. Mislim da je tudi en video in clanek na bibaleze ter na atlantisovi strani.
meni osebno so tecaji s fredovimi obroci boljsi...