writing-img

RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del

clock-img

08.07.2009, 14:12

clock-img

Vesnozaver

pencil-img

690

mene pa je vprasala zadnjic ce jih se mamo, pa sem rekla ja, pa me pogleda pa nic ne rece pa samo napise recept za nove, tak da se nisem rabla lagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 14:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Vesnozaver

mihailo jaz mu prej nisem dajala, ker ga je crviclo, pa sem mu prejsnji teden dala, pa ze spet muke....tak da mu zdaj ne devam....

ojej..potem imate istii problem kot jaz...pa ce p skoz sprasuje ,ce jih dajem

rečeš ja,pa bo nehala sitnarit(pediatrinja mislim)

clock-img

08.07.2009, 14:14

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan!

Rokso je mal boljš, za nazaj nism nč brala razn pjane nevesteuser posted image .....jst mam namen nardit rafaelo kroglice pa sm pozabila mleko u prahu kupt...sm se zdele spomnla d mam aptamila za izvoz, sej to je isto ne?user posted image user posted image user posted image user posted image

super da je boljšiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 14:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.07.2009, 14:16

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

majchy super za prve žličke user posted image zakaj pa še ti ne spančkaš pr možku če maš možnost? 

clock-img

08.07.2009, 14:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2009, 14:23

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

majchy super za prve žličke user posted image zakaj pa še ti ne spančkaš pr možku če maš možnost? 

sem spala 1 uro pa imam čisto zadostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dele še eno kavo spijem in bom kot
user posted image

pušeljcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.7.2009 14:24:25 >

clock-img

08.07.2009, 14:27

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

majchy a veš kok bi men pasala kavica, da se zbudim, pa je ne upam user posted image user posted image user posted image upam da bo današnja noč boljša da si spočijem. Sedaj pa seznam za v trgovino pišem kaj kej rabimo user posted image  

clock-img

08.07.2009, 14:30

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

majchy a veš kok bi men pasala kavica, da se zbudim, pa je ne upam user posted image user posted image user posted image upam da bo današnja noč boljša da si spočijem. Sedaj pa seznam za v trgovino pišem kaj kej rabimo user posted image  

no to je pa slaba stran dojenjauser posted image mi bomo mogli tudi v trgovino,in na pošto........sem menjala magnetke od špara in moram 2 jih poslat nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image
naj se pohvalim da mi manjka samo še eden,ki pa naj bi bil že na potiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 14:34

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

majchy super za magnetke user posted image user posted image user posted image Ja sej jaz morm tud na pošto oddat za Nejca izpolnjen list za kraljestvo živali da bo dobil sladki paket.user posted image  

clock-img

08.07.2009, 14:37

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

majchy super za magnetke user posted image user posted image user posted image Ja sej jaz morm tud na pošto oddat za Nejca izpolnjen list za kraljestvo živali da bo dobil sladki paket.user posted image  

superuser posted image user posted image user posted image kaj pa dobi?čokoladke?user posted image

clock-img

08.07.2009, 14:38

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

mihailo jaz mu prej nisem dajala, ker ga je crviclo, pa sem mu prejsnji teden dala, pa ze spet muke....tak da mu zdaj ne devam....

sej ji vedno recem...ampak vedno sprasuje...danes je rekla a jih se maste?pa sm rekla;ja bo pocasi zmanjkalo...pa je dala recept...sam jaz bi jih rada mu devala ,sam kaj ,ko ga tako crvici in potem ponoci sploh ni spal in je kar sredi noci zacel kricatiuser posted image

clock-img

08.07.2009, 14:40

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

mene pa je vprasala zadnjic ce jih se mamo, pa sem rekla ja, pa me pogleda pa nic ne rece pa samo napise recept za nove, tak da se nisem rabla lagatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 14:43

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

MIHAILO, pri nas u Šparovču so zanjič mel še ene par igralnih centrov od 15- 35 ojrou. Un za 35 je od Tiny Love novejši model. Najboljš d tja pokličeš:

www.sparovcek.com

ok hvala...ce dragi dobi dopust bomo sli v btc shoppingirat in bi se lahko vidle ,ce mas cas?to bo v pon...

clock-img

08.07.2009, 14:45

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

KOLUMBO a tega mislis od TINY LOVE?http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178

clock-img

08.07.2009, 14:45

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Črticaa lepe slikice, ful dobr ste nabavli za oblečtuser posted image user posted image user posted image ,kengurujček mi2 ga zdej nisma kupla bomo že brez preživeluser posted image , ful lepo psičko imateuser posted image user posted image user posted image user posted image

ad3 ne dajem,pa sem ravno dons razmišljala, da bi blo dobro kej datuser posted image P tud nas sprašuje pa rečem ja dam pa neuser posted image
majchy če dons ne bo nič narobe (itak ne bo) lahko daš ju3 cel obrok ni panike... naš tud tak je vse da se davi polekuser posted image user posted image user posted image jst pa komaj folgamuser posted image user posted image user posted image

moja cukrčka še spita.... jst pa sem misla, da ne bosta dolgo in nisem šla ajat... zdej se mi pa ne splačauser posted image user posted image user posted image user posted image grem za kosilo pripravit... bom vrgla piščančje bedrce in krompir v pečico pa počasi pekla upam, da bo dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image ponavad vedno v ponvi pečem zdej bom pa probala v pečiciuser posted image

clock-img

08.07.2009, 14:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2009, 14:51

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

08.07.2009, 14:52

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

sej ji vedno recem...ampak vedno sprasuje...danes je rekla a jih se maste?pa sm rekla;ja bo pocasi zmanjkalo...pa je dala recept...sam jaz bi jih rada mu devala ,sam kaj ,ko ga tako crvici in potem ponoci sploh ni spal in je kar sredi noci zacel kricatiuser posted image

kaj pa D3?

clock-img

08.07.2009, 14:52

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

naš nik je pa zdele spal celih 50 minut. sploh ne vem kak se mu je to posrečilo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

08.07.2009, 14:55

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

katjuša.......sem mislila da bo ven pljuvala,ampak je res full lepo usta odpirala in kar cepetala z nogicami(sem bila zgleda prepočasnauser posted image )user posted image user posted image user posted image user posted image ........mmmmmmmm bo dobro kosilo(jaz malo pred koncem am še na koleščke narezan kolenček in je full dober)user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 15:07

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

V pondelk se začnejo razprodaje a zato pridešuser posted image , načeloma sem frej, tko d me kr poklič

Ja zato pridemuser posted image user posted image user posted image ...ok te poklicem...itak bom pomoje cel dan tam,tko da te poklicem pa prides ,ko mas cajt..da se sponaouser posted image a se se kira nam pridruzi?

clock-img

08.07.2009, 15:08

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

kaj pa D3?

isto..

clock-img

08.07.2009, 15:09

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

KOLUMBO a tega mislis od TINY LOVE?http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170178

jst mam točno tega, so mel pa še enga, sam ne vem če je bil isti motiv, ker vem d ma Tiny love še Đunglo

a je to đunglauser posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195303

clock-img

08.07.2009, 15:10

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

naš nik je pa zdele spal celih 50 minut. sploh ne vem kak se mu je to posrečilo.

mihailo spi od 13h vms je sam jedel in nazaj zaspal...drugac ne spi po dnevi..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem