cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

01.08.2009, 13:28

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

zdravo babike......

spet zatišje tu gor.....

pf - fajn, da je piknik uspel, mi ga bomo imeli pa jutri.......   Joj, me je kar groza, če se spomnim, da greš v pon. delat....

Marisa - user posted image user posted image

...meni sploh ni v mb za it, ker je kolona od šentilja pa vse do meje user posted image user posted image user posted image ....samo gremo vseeno popoldan malo....

..a jutri pa že bubi & co. pridejo nazajuser posted image ..mater hitro mine....

ja, kje so pa ostale čvekice....so vse na dopustu al kaj....

nič, lepo bodite....se kaj beremo zvečer....user posted image

clock-img

01.08.2009, 14:28

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pf - fajn, da je piknik uspel, mi ga bomo imeli pa jutri.......   Joj, me je kar groza, če se spomnim, da greš v pon. delat....

V torek štartam.

clock-img

01.08.2009, 15:17

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: pf

V torek štartam.

pridna user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 1.8.2009 15:18:12 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.08.2009, 21:06

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

V torek štartam.

ma no, saj ni neke bistvene razlike.....

A sta z Lano že kaj trenirale pri babici?

clock-img

01.08.2009, 21:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer..........user posted image

clock-img

01.08.2009, 21:25

clock-img

ključek

pencil-img

9047

user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 1.8.2009 21:26:26 >

clock-img

01.08.2009, 21:25

clock-img

ključek

pencil-img

9047

V torek štartam.

uspešen začetek ti želim.

clock-img

01.08.2009, 21:27

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...saj, jaz tud že malo pogrešam, samo pri meni prevaga tisto, da je neg. del. okolje in mi je pol kar fajn doma dokler pač tako jeuser posted image ....

jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo...user posted image

nisi čudna. jaz bi tudi bila doma.

clock-img

01.08.2009, 21:38

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ni nobene...grem še jaz.....nočko.user posted image

clock-img

01.08.2009, 22:21

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

dober večer želimuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

01.08.2009, 23:41

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

dober večer in hkrati lahko nočuser posted image ...

...se mi ne da več na rač. bit....user posted image

clock-img

01.08.2009, 23:58

clock-img

gloria

pencil-img

4900

dober večer in hkrati lahko nočuser posted image ...

...se mi ne da več na rač. bit....user posted image

...men tudi ne ...delam foto knjigo in sem že tko user posted image ...nočka...

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

02.08.2009, 00:09

clock-img

gloria

pencil-img

4900

user posted image MANJA & MINEA user posted image  

***vse naj naj ob pihanju prve svečke***

< Sporočilo je popravil gloria -- 2.8.2009 0:10:31 >

NIK:mami ti si moja ljubica :)

clock-img

02.08.2009, 10:00

clock-img

pf

pencil-img

4436

A sta z Lano že kaj trenirale pri babici?

Ne nisva. Saj jima bo šlo. Včasih, ko grem k frizerju, pedikerju ali večji nakup jo ima. Pa zadnjič, ko sem imela operativni poseg. Glej to bo hitro minilo. Ona dopoldne še spi pridno. Zjutraj se bosta najedli, šle na sprehod, potem bo šla spat in spi 1,5 ure, malica, malo kopanje v bazenčku, igra, kosilo in hop, hop bo že mamica doma nekaj čez pol dve. Mi ni žal, da delam šest ur.

clock-img

02.08.2009, 10:01

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

uspešen začetek ti želim.

Hvala.

clock-img

02.08.2009, 10:05

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo...user posted image

Nisi čudna, če čutiš, da bi rada bila zraven otrok, čudno mi je prej to, da si ne želiš iti malo ven med ljudi in ne biti samo mama. Meni je bilo čudovito, ampak prihaja novo obdobje. Pa ne mislim zdaj samo to zate, saj je veliko mamic, ki ne želijo v službo. Jaz osebno kot ženska se ne izpopolnjujem samo kot gospodinja, partnerka in mamica, hočem tudi službo. Moj mi je večkrat rekel, da naj bom doma. Hvala lepa. Zjutraj se uštimaš, lepo oblečeš, namažeš in gas. Saj bo po moje fajn, ko bom noter prišla. Da bi pa mogla za vsak euro prositi, to mi je pa tazadnje. Za spodnje perilo, za vložke, za frizerja, za kaubojke.

< Sporočilo je popravil pf -- 2.8.2009 10:06:39 >

clock-img

02.08.2009, 10:06

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image MANJA & MINEA user posted image  

***vse naj naj ob pihanju prve svečke***

Čestitke tudi od mene. user posted image

clock-img

02.08.2009, 10:08

clock-img

pf

pencil-img

4436

Zdaj sem si še golfa oprala, pripravila malo večji kup Laninih cotk za k babici in sedaj grem po miško, ker se je zbudila. user posted image

clock-img

02.08.2009, 11:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Evo...jaz pa spet lenarim z leptopom v postli....M spi pri atiju na trebuščku...tam tako uživa....jaz pa malo počivam...Zdaj smo že vse teri babike prehlajene......groza...ne mine in ne mine..

Si še moram lase oprat it počasi,pol pa šibam na kosilo...njami ami...

lep dan želim vsemuser posted image

clock-img

02.08.2009, 14:42

clock-img

pf

pencil-img

4436

Jaz sem pa Lani naročila Ketlerjevo gugalnico. To bo veselje. Je nora na gugalnice. Pri babici in dedku ima tisto prenosljivo, ko se zunaj postavi, doma bo pa fiksna. user posted image

clock-img

02.08.2009, 16:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Babeeeeeeeeeeeeee..... tle je tkoooo vročeeeeeeeeeeeeee... za ****, nooooooooo.... 42 stopinj!!! to, ker tle počnem, bi lahko tudi doma delala... hahaha.... no, doma nimam klime v stanovanju.....
Ma sva pa res imeli srečo.... prideva dol in en tip maha na cesti in sprašuje, če rabimo apartma... itak, da ja... gremo pogledat in točno to, kar sva hotele.... klima, brezžični internet, sat tv, dvd player, terasa z baldahinom, ma ni da ni.... edino plaže so kr daleč....
Samo je pa dolga..... in še ugotavljam, da bi bilo z dojenčkom boljš it kam v Bovec in odkrivat senčne pošpoti..... tukaj je itak treba bit do večera notri....

Čestitke dvojčicama za rojstni dan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

02.08.2009, 18:57

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

lara...kje pa si na morju sploh?

clock-img

02.08.2009, 19:43

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Babeeeeeeeeeeeeee..... tle je tkoooo vročeeeeeeeeeeeeee... za ****, nooooooooo.... 42 stopinj!!! to, ker tle počnem, bi lahko tudi doma delala... hahaha.... no, doma nimam klime v stanovanju.....
Ma sva pa res imeli srečo.... prideva dol in en tip maha na cesti in sprašuje, če rabimo apartma... itak, da ja... gremo pogledat in točno to, kar sva hotele.... klima, brezžični internet, sat tv, dvd player, terasa z baldahinom, ma ni da ni.... edino plaže so kr daleč....
Samo je pa dolga..... in še ugotavljam, da bi bilo z dojenčkom boljš it kam v Bovec in odkrivat senčne pošpoti..... tukaj je itak treba bit do večera notri....

Čestitke dvojčicama za rojstni dan... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte.

clock-img

02.08.2009, 19:44

clock-img

pf

pencil-img

4436

Mi smo pa preživeli popoldne na Arehu in pikniku. Vroče je bilo grozno, vsaj sedem, osem stopinj preveč. user posted image

clock-img

02.08.2009, 20:30

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Čer babike!

Evo, smo se cel dan spet potepali, je bilo vroče za p.... Še sedaj se nisem ohladila.

Zadnjih par dni vas sploh nisem sledila in zdaj ko pridem sem - ŠOK. PF gre že delat, naši dvojčici pa že praznujeta eno leto. Pa kam je šel čas? Kar ne morem verjet. Me kar stiska pri srcu, čeprav vem, da bo Gal v najboljših rokah (moja mami) in da se nimam za kaj bat.

Kako pa vam kaj user posted image  jejo v tej vročini? Jaz popoldanske malice in večerje skoraj ne spravim v Gala. Po moje mu je prevroče, da bi jedel. Sem se pa letos odličila, da drugo leto obvezno kupimo klimo. Ker to ni normalno, še sedaj imam 29 stopinj v stanovanju, kljub odprtim oknam.

Tako, zdaj se je pa moj vrnil iz svojega večernega teka in nama grem skuhat kapučino in na balkon malo na hladnouser posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem