cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

02.08.2009, 20:33

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Tako, zdaj se je pa moj vrnil iz svojega večernega teka in nama grem skuhat kapučino in na balkon malo na hladnouser posted image

Fajn se imejta. user posted image

clock-img

02.08.2009, 21:11

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer........user posted image

clock-img

02.08.2009, 21:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image MANJA & MINEA user posted image  

***vse naj naj ob pihanju prve svečke***

čestitke!!!user posted image user posted image

clock-img

02.08.2009, 21:16

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

jaz pa ne...jaz bi bila skozi odkar so otroci doma...ne vem..enostavno si ne znam vsega skupaj zorganizirat...pa full mi je hudo,ko nisem zraven otrok...mah..vem ja..čudna sem..kaj čmo...user posted image

Nisi čudna, če čutiš, da bi rada bila zraven otrok, čudno mi je prej to, da si ne želiš iti malo ven med ljudi in ne biti samo mama. Meni je bilo čudovito, ampak prihaja novo obdobje. Pa ne mislim zdaj samo to zate, saj je veliko mamic, ki ne želijo v službo. Jaz osebno kot ženska se ne izpopolnjujem samo kot gospodinja, partnerka in mamica, hočem tudi službo. Moj mi je večkrat rekel, da naj bom doma. Hvala lepa. Zjutraj se uštimaš, lepo oblečeš, namažeš in gas. Saj bo po moje fajn, ko bom noter prišla. Da bi pa mogla za vsak euro prositi, to mi je pa tazadnje. Za spodnje perilo, za vložke, za frizerja, za kaubojke.

?????

to sem jaz napisala??user posted image

aja, citirala si moj post, k sem odgovorila sarayi. kapiram zdej. user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 2.8.2009 21:21:34 >

clock-img

02.08.2009, 21:49

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ja nč punce, mi gremo jutri v vrtec..........tukaj ni nobene za čvek, tko da..........nočko.user posted image

p.s.
ne morem verjet...........po 3 tednih al kok, pridem na RR, pa že 3 dni nobene nikjer.............user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2009, 21:51

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.08.2009, 21:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

oj!user posted image

clock-img

02.08.2009, 21:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ne vem............a je samo meni čudno, ampak.........a niso teme, na forumu starši čvekamo, oz. naslovi tem, čedalji bolj čudni, če ne že bizarni?????

Marčevski zvončki in trobentice II.del   user posted image
Julijske morske zvezdice in ježki   user posted image
Avgustovski egi in egice 2009  

........................??????????????? okej, sej sem jaz čudna, sam tole mi je pa...........kr neki.........user posted image

clock-img

02.08.2009, 22:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ne vem............a je samo meni čudno, ampak.........a niso teme, na forumu starši čvekamo, oz. naslovi tem, čedalji bolj čudni, če ne že bizarni?????

........................??????????????? okej, sej sem jaz čudna, sam tole mi je pa...........kr neki.........user posted image

mah...svet je čudn ratal...ne ti...

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

02.08.2009, 22:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čestitke slavljencemuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.08.2009, 22:13

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Saraya, nočko.

clock-img

02.08.2009, 22:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Saraya, nočko.

greš že?

nočka..user posted image

clock-img

02.08.2009, 22:26

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Samo dober večer vam zaželim.

Mi smo nazaj in smo se imeli super user posted image

Pa na strani 123 sem ostala, da bom vedela jutri user posted image

Ajde, nočka!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

02.08.2009, 22:56

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

mah...svet je čudn ratal...ne ti...

mislim, da je res...to tadrugo.....

clock-img

02.08.2009, 22:58

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

ja nč punce, mi gremo jutri v vrtec..........tukaj ni nobene za čvek, tko da..........nočko.user posted image

p.s.
ne morem verjet...........po 3 tednih al kok, pridem na RR, pa že 3 dni nobene nikjer.............user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

..... držim pesti za vrtec.....user posted image

...meni se več ne da tak čvekat tu goruser posted image ...vidiš, da še na sms nisem odgovorilauser posted image ...... sem že kot kaki črnogorcuser posted image

clock-img

02.08.2009, 23:01

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

A sta z Lano že kaj trenirale pri babici?

Ne nisva. Saj jima bo šlo. Včasih, ko grem k frizerju, pedikerju ali večji nakup jo ima. Pa zadnjič, ko sem imela operativni poseg. Glej to bo hitro minilo. Ona dopoldne še spi pridno. Zjutraj se bosta najedli, šle na sprehod, potem bo šla spat in spi 1,5 ure, malica, malo kopanje v bazenčku, igra, kosilo in hop, hop bo že mamica doma nekaj čez pol dve. Mi ni žal, da delam šest ur.

no, saj tak je bilo mišljeno...če je že ostala kaj tam brez tebe........ ker naš še ni bil nikjer...user posted image ....huda bo, huda....al pa ne, ker joka se ne, če ga kdo drug animirauser posted image , če bo pa na ignore user posted image ...pa še ne vem kaka bo reakcijauser posted image

clock-img

02.08.2009, 23:03

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

user posted image MANJA & MINEA user posted image  

***vse naj naj ob pihanju prve svečke***

se podpišem....user posted image

...me prav zanima kaki babiki sta že....nazadnje sem ju videla na pedaitriji.. imeli pa sta okrog 2kguser posted image

clock-img

02.08.2009, 23:04

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

uspešen začetek ti želim.

....jaz tud......user posted image

clock-img

02.08.2009, 23:04

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Fišica in Gloria mal kukam k vam. Še malo pa bo torta s svečko.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.08.2009, 23:07

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

o, sonček......lepo te je "videt" pri nas......    sem ti tam na "naši" temi nekaj pisala.....čitat pa nisem šla, če je bil kaki odgovoruser posted image

.... ja, mi smo že skoraj v nizkem štartu za pihanje...

...boš videla kako hitro bo minilo še teh 6 mesecev in bo že Lovro na vrsti....user posted image

..grem zdaj gledat če si kaj odgovorilauser posted image

clock-img

02.08.2009, 23:07

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

sem sem, le pojdi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

02.08.2009, 23:14

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sem sem, le pojdi

nič našlauser posted image ....a na avgust, sept... al prejšnjiuser posted image

clock-img

02.08.2009, 23:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

lara...kje pa si na morju sploh?

Smo na Braču, na Bolu.... ma meni sploh ni všeč tle... pa tok so mi vsi zavidali, da grem sem... tisti Zlatni rat je sicer lep, ma oblegan do daske... meni ni všeč gužva in moji prjatlci tudi ne... danes sva cel dan poležavali v apartmaju, zvečer smo šli v mesto na sprehod. Ja bila moja pikica prvič zunaj v temi, no vsaj po zelo dolgem času.... Če gre pa spat, ko je še svetlo zunaj.... In sem se počutla kr krivo, ker ni mogla zaspat do 22h...

Jutri gremo v neko sosednjo vasico pogledat, če dobimo kakšno bolj samotno plažo.... ker drugače, mi tle nimamo kej delat..... razen, da rentamo boat.... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

02.08.2009, 23:27

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

sem sem, le pojdi

nič našlauser posted image ....a na avgust, sept... al prejšnjiuser posted image

našla in odgovorilauser posted image

clock-img

02.08.2009, 23:31

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

lara...kje pa si na morju sploh?

Smo na Braču, na Bolu.... ma meni sploh ni všeč tle... pa tok so mi vsi zavidali, da grem sem... tisti Zlatni rat je sicer lep, ma oblegan do daske... meni ni všeč gužva in moji prjatlci tudi ne... danes sva cel dan poležavali v apartmaju, zvečer smo šli v mesto na sprehod. Ja bila moja pikica prvič zunaj v temi, no vsaj po zelo dolgem času.... Če gre pa spat, ko je še svetlo zunaj.... In sem se počutla kr krivo, ker ni mogla zaspat do 22h...

Jutri gremo v neko sosednjo vasico pogledat, če dobimo kakšno bolj samotno plažo.... ker drugače, mi tle nimamo kej delat..... razen, da rentamo boat.... user posted image

lara - kaj niste šle ve na dopust?user posted image

.....mi na dopustu ne poznamo rač., tv, cajtng, ......    pol je tak isto kot da smo doma...... mi imamo ponavadi takrat odklop.....

no, saj je lepo, da se javiš, pa da me malo čitamo, samo......uživaj, pa pozabi tačas na nasuser posted image user posted image ....ma se hecam.....  ti kar poročaj kvauser posted image dogajauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem