writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

04.08.2009, 15:33

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo.......

OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah. Do enih je hitro minilo, ob pol dveh sem bila že v Bistrici pri babici, tričetrt pa že doma z miško. user posted image

clock-img

04.08.2009, 15:34

clock-img

pf

pencil-img

4436

..jaz sem bila pa zdaj pridna....sem vse zlikala

Jaz grem pa sedaj, imam en stroj za zlikat in enega za obesiti.

clock-img

04.08.2009, 15:39

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: pf

OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah. Do enih je hitro minilo, ob pol dveh sem bila že v Bistrici pri babici, tričetrt pa že doma z miško. user posted image No pa od pol enih do enih sem malico še imela. user posted image Lana je bila pridna pri babici in dediju. Dvakrat po uro je spala in tudi sedaj BTW spi ko medo. Ko je dežek je stalno zaspana. Igrali so se, pa jedli, pa spali. Pa ful me je bila vesela, ko me je zagledala. Sistem pa imamo tak, da se ob pol šestih jaz zbudim. Oblačila si pripravim zvečer vsa zase in zanjo. Se oblečem, namažem user posted image ( mi še kar dobro gre), potem pa zbudim 5.45 Lano in jo previjem, oblečem in gas. To je to.

clock-img

04.08.2009, 15:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah.

Itak, da paše... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

04.08.2009, 16:02

clock-img

pf

pencil-img

4436

Lara kako imate vreme?

clock-img

04.08.2009, 17:52

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

pf - mislim nate....... poročaj kako je bilo.......

OK. Hitro je minilo in začuda punce moram povedati, da je bilo fino v službi, ker ne gledaš cel dan samo flaške, pleničke in nisi skozi v baby zadevah. Do enih je hitro minilo, ob pol dveh sem bila že v Bistrici pri babici, tričetrt pa že doma z miško. user posted image

SUper da ti je tako gladko šlo. Se pa aboslutno strinjam da je z enega vidika služba lahko tudi relaksacija.

clock-img

04.08.2009, 19:19

clock-img

pf

pencil-img

4436

Punce do jutri. 

clock-img

04.08.2009, 19:51

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer.......user posted image

clock-img

04.08.2009, 19:57

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Jaka, bravo za zobek!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 19:58

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pf, super za dober štart službe!!user posted image

clock-img

04.08.2009, 20:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.08.2009, 20:34

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

čeruser posted image

čer.

clock-img

04.08.2009, 20:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

čeruser posted image

čer.

kak si kaj ti? Pa pupica ?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

04.08.2009, 20:38

clock-img

petra1978

pencil-img

890

Pf super za dober začetek službe.
Jaz tudi grem jutri v službo, samo ne še delat ampak se zmenit kdaj začnem in malo pogledat sodelavce. No, jutri gre še Gal z mano, naslednjič pa ne bo več šel user posted image .

Nič grem, se mi zdi da me še fizika malo kliče.

Bubi, jutri se vidimo, ne?

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

clock-img

04.08.2009, 20:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čeruser posted image

čer.

kak si kaj ti? Pa pupica ?

jaz sem okej, hvala. user posted image  pupica trenutno pridno spi, drugače je pa to en sonček, vedno nasmejana, zgovorna, igriva....jutri jo bom v vrtcu pustila za nekaj časa samo, bomo videli kako bo šlo.

kako ste pa vi?? že zdravi??kaj pa vaše spanje??user posted image

clock-img

04.08.2009, 20:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz sem okej, hvala. user posted image  pupica trenutno pridno spi, drugače je pa to en sonček, vedno nasmejana, zgovorna, igriva....jutri jo bom v vrtcu pustila za nekaj časa samo, bomo videli kako bo šlo.

kako ste pa vi?? že zdravi??kaj pa vaše spanje??user posted image

mis mo boljše kar se zdarvja tiče...spanje je bilo za čuda danes vredu ponoči....
Drugače pa je bilo danes za znoret,M je hotla samo na rokah bit,pa tečka ..zgleda vreme,pa še zunaj nismo bile.Tolk ima energije,pa rada bi že hodla,pa še ne gre..pol je pa samo nervozna...pa nek lišaj ima zadaj na glavi in jo srbi,je zgleda od potenja dobila....ej komaj čakam da shodi,da bo porabila vso to odvečno energijo...ker res zahteva ta otrok nenormalno...

clock-img

04.08.2009, 20:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

mis mo boljše kar se zdarvja tiče...spanje je bilo za čuda danes vredu ponoči....
Drugače pa je bilo danes za znoret,M je hotla samo na rokah bit,pa tečka ..zgleda vreme,pa še zunaj nismo bile.Tolk ima energije,pa rada bi že hodla,pa še ne gre..pol je pa samo nervozna...pa nek lišaj ima zadaj na glavi in jo srbi,je zgleda od potenja dobila....ej komaj čakam da shodi,da bo porabila vso to odvečno energijo...ker res zahteva ta otrok nenormalno...

M že hodi če jo držiš za eno roko, ne?? super!!!user posted image user posted image user posted image

LN se je pa začela postavljati na noge ob opori-sama. če jo jaz hočem dat, noge kar spodvije, tako da jo pustim, naj sama raziskuje.user posted image

clock-img

04.08.2009, 21:23

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Lara kako imate vreme?

Ojla... ma zjutraj je bilo še sonce popoldne pa se je zoblačilo.... meni je blo takooo lepo... vsi so se popokali domov in so ble prazne plaže... bo, ne vem, al je vseh strah malo dežka, al kaj.... midve z Laro sva kr šetali in šetali.... pa kamenčov ji ni nikoli dovolj....
Če bi bilo tudi jutri tako, bi bila zelo vesela....

clock-img

04.08.2009, 21:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara kako imate vreme?

Ojla... ma zjutraj je bilo še sonce popoldne pa se je zoblačilo.... meni je blo takooo lepo... vsi so se popokali domov in so ble prazne plaže... bo, ne vem, al je vseh strah malo dežka, al kaj.... midve z Laro sva kr šetali in šetali.... pa kamenčov ji ni nikoli dovolj....
Če bi bilo tudi jutri tako, bi bila zelo vesela....

a sta sami na morju??

clock-img

04.08.2009, 21:33

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

madoniš kakšno neurje je tu... se že pripravljam, da bo noč za Saro verjetno mal pestra... če bo še tako naprej treskalo... zaspala je brez problema... ampak kako bo kasneje... user posted image

punce... do kdaj imate namen user posted image dajati AM oz. dojiti (btw za vse tiste, ki še dojite: user posted image ) ?
še po prvem letu?

tenkju za odgovore in lep, predvsem pa vremensko miren večer in tudi noč!

...dojila bom dokler bo šlo user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  neko zgornjo mejo pa si le postavi user posted image

zakaj user posted image

to se tud jaz sprašujem...user posted image

Dokler je povpraševanje, je ponudba.... pa če je to 5 let, je 5 let.

OK, no, meni se ne zdi normalno, da pride prvošolček iz šole, dvigne mami majco in se podoji user posted image

To sem mislila z "zgornjo mejo".

No, saj je že fišika napisala, kaj sem imela v mislih.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

04.08.2009, 21:43

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

a sta sami na morju??

Z eno frendico in njenim sinekom? Si spregledala... user posted image user posted image Zdej sta v mestu na sprehodu.

clock-img

04.08.2009, 21:50

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

a sta sami na morju??

Z eno frendico in njenim sinekom? Si spregledala... user posted image user posted image Zdej sta v mestu na sprehodu.

aha. sem mislila, da ste vi3je na morju-lara in vi2.

clock-img

04.08.2009, 21:51

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ja, se vidimo user posted image

BTW - kak pa ti kaj matematika gre? Si že zračunala, koliko sem ti dolžna za copatke?

clock-img

04.08.2009, 21:53

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Ja, se vidimo user posted image

BTW - kak pa ti kaj matematika gre? Si že zračunala, koliko sem ti dolžna za copatke?

Bubi, midve imava tudi še neporavnane račune....user posted image user posted image user posted image user posted image ..........morm ti plačat za lutke.

clock-img

04.08.2009, 21:53

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

pf, me veseli, da ti je bilo fajn danes user posted image

Meni tudi paše občasno odklopit otroke, zato pa mi ni bilo težko celo leto po malem delat user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem