writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

30.06.2009, 11:47

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

moj pravi, da gremo danes popoldne na kompas vprašat, če imajo kako ponudbo za nas user posted image user posted image user posted image
toliko o njegovem trudu, da bi sam kaj poiskal user posted image

samo da greste...........user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 11:48

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Virtualna, pozdravljena!! Kako se imate?user posted image

clock-img

30.06.2009, 12:28

clock-img

pf

pencil-img

4436

moj pravi, da gremo danes popoldne na kompas vprašat, če imajo kako ponudbo za nas user posted image user posted image user posted image
toliko o njegovem trudu, da bi sam kaj poiskal user posted image

user posted image

clock-img

30.06.2009, 12:30

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pf, bova rekli kakšno??

clock-img

30.06.2009, 12:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Virtualna, pozdravljena!! Kako se imate?user posted image

1 ignore.user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 12:41

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pf, bova rekli kakšno??

2 ignore.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.6.2009 12:42:07 >

clock-img

30.06.2009, 12:42

clock-img

pf

pencil-img

4436

pf, bova rekli kakšno??

Pa dajva. Imam še pet minut časa, potem pa gremo na kosilo. L tak spančka, da je joj. Tole znojenje je po moje res povezano s kilogrami in pa tudi hormoni se postavljajo nazaj na svoje mesto. user posted image

clock-img

30.06.2009, 12:44

clock-img

pf

pencil-img

4436

A vidve že tudi s triciklom hitita? Lana je ful navdušena nad njim. Ji rečem, da naj se prime in se lepo drži in potujeva. Če bi bilo kaj rezervnega placa v avtu še, bo šel naš tricikel z nami. user posted image

clock-img

30.06.2009, 12:45

clock-img

ključek

pencil-img

9047

IZVIRNO SPOROČILO: pf

A vidve že tudi s triciklom hitita? Lana je ful navdušena nad njim. Ji rečem, da naj se prime in se lepo drži in potujeva. Če bi bilo kaj rezervnega placa v avtu še, bo šel naš tricikel z nami. user posted image

kar vriska ko zagleda Rozi. in sedi ko taprava gospodična noter. sej bom zvečer dala kakšno slikco gor.

clock-img

30.06.2009, 12:46

clock-img

ključek

pencil-img

9047

pf, bova rekli kakšno??

Pa dajva. Imam še pet minut časa, potem pa gremo na kosilo. L tak spančka, da je joj. Tole znojenje je po moje res povezano s kilogrami in pa tudi hormoni se postavljajo nazaj na svoje mesto. user posted image

a ti še piješ šejk?? koliko kg je šlo dol?? se strikno držiš prehrane ali kaj grešiš?? kolikokrat na dan ga piješ?

clock-img

30.06.2009, 12:49

clock-img

pf

pencil-img

4436

a ti še piješ šejk?? koliko kg je šlo dol?? se strikno držiš prehrane ali kaj grešiš?? kolikokrat na dan ga piješ?

Ne, z njim nič kaj, deloma in ja, nikoli. Kratko in jedrnato. Saj ne, trenutno ga ne pijem, ker sem takrat še dojila in ga kar nisem upala. Raje sem sedaj probala s tem, da jem manj in večkrat. Pa dosti sadja, zelenjave in vode.

clock-img

30.06.2009, 12:49

clock-img

ključek

pencil-img

9047

grem kuahti kosilo. se tipkamo. čaooooooooooooooooo!!!user posted image

clock-img

30.06.2009, 13:02

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jaz sem pa danes skuhala jajčko in dala A pol rumenjaka. neke pikice je dobila na morju... in zdaj moram postopno testirat, kaj bi to lahko bilo....

je pa njena učka končno bolje! morska voda in zrak pomagata. tok tok, že trkam. upam, da se vnetje ne ponovi....

clock-img

30.06.2009, 13:04

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

mty, lahko bi vsaj povedala, kaj boš kuhala....
midve s sarayo čakava na kako idejo....

meni je tašča prinesla marelične cmoke, pa bo treba še kaj zraven. zelenjavna juha je bila že včeraj.... hm...

clock-img

30.06.2009, 13:23

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

je pa že soparno zunaj, da mi kr v potokih teče po hrbtu.user posted image user posted image user posted image  ne vem, ali sem res tako debela ali kaj je narobe z mano??? takoj, ampak res takoj mi rata vroče. pa sem shujšala 2 kg, da pridem na predporodno težo jih moram še 4 dat dol, ampak vseeno no........men je kr nerodno iti ven, ker mam majco po hrbtu takoj mokro, vsa potna sem v obraz...........user posted image user posted image user posted image user posted image ........pa se tuširam 2-3x na dan, cote tud po 2 x preoblečem na dan........ne vem .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja...ma kak debelost..jaz bi dala malo estrogen pregledat..

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.06.2009, 13:24

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

mty, lahko bi vsaj povedala, kaj boš kuhala....
midve s sarayo čakava na kako idejo....

meni je tašča prinesla marelične cmoke, pa bo treba še kaj zraven. zelenjavna juha je bila že včeraj.... hm...

jaz bom naredila dunajske zrezke,restan krompir in zeleno solato z dosttt česna..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.06.2009, 13:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

kak je danes fino...tak je pasalo bit zunaj.A je šla k babici...z M pa sva se sprehajale,pa malo sva se v cytiju na igralih ustavile....ko je vidla igralnico je tako vriskala....user posted image ,se ji full dopade ..zdaj pa grem kuhat...
Edino mama mi je dan zagrenila........grrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

clock-img

30.06.2009, 14:02

clock-img

pf

pencil-img

4436

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

kak je danes fino...tak je pasalo bit zunaj.A je šla k babici...z M pa sva se sprehajale,pa malo sva se v cytiju na igralih ustavile....ko je vidla igralnico je tako vriskala....user posted image ,se ji full dopade ..zdaj pa grem kuhat...
Edino mama mi je dan zagrenila........grrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Moja je tudi nekaj začela najedat, pa sva kar hitro šla. L je ostala tam za kake dve urci, grem pol po njo. Moram še dokončat pakiranje in znositi v kabinet na en kup. Kaj ti je kaj tečkala?

clock-img

30.06.2009, 14:35

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Polona hvala ti. user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

clock-img

30.06.2009, 14:37

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Kaj ti je kaj tečkala?

ma daj..ne vprašaj..sred mesta me nadira,češ kaj nič na obisk ne pridemo,pa je itak A. dost tam,pa ona pride k nam....pa češ,da se to ne spodobi,da otroci starše zanemarijo, pa bla bla bla....pa ko je vidla M je spet začela s tistim njenim štakorom na ves glas,tak da so tam pri mizah,ljudje ko so sedeli,po mojem čukasto gledali....pa težila okol službe...skratka.meni se bo zmešalo...pa bog ne daj da se 3 dni ne vidimo,jih že poslušam,češ kaj se gremo......sploh ne vem več kaj naj............najraje bi se nekam daleč stran odselila in imela mir.,,,,,,,,,,user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.6.2009 14:39:54 >

clock-img

30.06.2009, 14:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

ma kaka polona...a zdaj se že po imenih tipkamo??user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 14:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

M je zaspala spet v stolu..............jo nesem v postlo..user posted image

clock-img

30.06.2009, 15:02

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

ma kaka polona...a zdaj se že po imenih tipkamo??user posted image user posted image

Sara... bodi pridna. user posted image

clock-img

30.06.2009, 15:20

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

pa ne smeš to delat.................user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.06.2009, 15:37

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

pa ne smeš to delat.................user posted image user posted image user posted image

Ma če ste pa že pred dnevi glih to počele...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem