writing-img

RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del

clock-img

07.07.2009, 21:58

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lepu se mejte pupike moje..

nočka

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

07.07.2009, 22:02

clock-img

ključek

pencil-img

9047

čer........user posted image

clock-img

07.07.2009, 22:03

clock-img

ključek

pencil-img

9047

samo da vas lepo pozdravim.......se tipkamo...........user posted image

clock-img

07.07.2009, 22:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ja od kod pa si se ti vzela??user posted image

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

07.07.2009, 23:35

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ja dober večer. Ne bi kaj več napisala?

Kaj pa jaz še sploh delam tukaj user posted image  Zjutraj bom rabila eno konkretno kavo user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

08.07.2009, 07:16

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

dobro jutro!

sem se še jaz malo poigrala s slikami user posted image in so mi takooo luštne slikice, da sem tudi eno postavila za avatar user posted image prav luštna je ta spletna stran!

danes ponoči je bilo vremensko prav pestro... taka nevihta, da je bilo joooj... ampak na srečo nič škode. upam, da ste jo drugje tudi dobro odnesli.

danes sem slavnostno ugotovila, da sem se pozabila prijavit na izpit (se moramo elektronsko vsaj en teden prej, drugače ne morem na izpit) in sedaj čakam na odgovor referata, če se vsaj lahko še "ročno" prijavim... kako za user posted image sem lahko tolk smotana!!!?!!! upam da bo vseeno šlo skozi... drugače pa ponovni rok šele konec avgusta... jah mi pa že ni namenjeno... user posted image

vreme je za en user posted image ... tako da bova šli danes na sprehod le do poštnega nabiralnika in nazaj (4 nadstropja) user posted image

kljub vremenu vam vsem želim lep dan, lara tebi dan brez migren in Jazzy najinim user posted image manj tečkast dan kot včeraj! user posted image

aja... pa danes Sara praznuje 10 MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

08.07.2009, 07:25

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

jutro!

jaz sem pa danes zgodnja...eno žehto imam v pralnem stroju, eno v sušilcu, eno sem pravkar zlikala, pa po tleh sem pomila... uf, sem pridna! user posted image

clock-img

08.07.2009, 07:26

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_
danes Sara praznuje 10 MESECEV

user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 07:27

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

Alenka, upam, da te vseeno vzamejo na izpit. ah, ta birokracija....

clock-img

08.07.2009, 07:27

clock-img

Olivija*

pencil-img

2932

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Kaj pa jaz še sploh delam tukaj user posted image  Zjutraj bom rabila eno konkretno kavo user posted image user posted image user posted image

že rabiš kavo, al si še v mižulah? user posted image

clock-img

08.07.2009, 07:40

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

jutro!

jaz sem pa danes zgodnja...eno žehto imam v pralnem stroju, eno v sušilcu, eno sem pravkar zlikala, pa po tleh sem pomila... uf, sem pridna! user posted image

waaaaw si pa res pridna user posted image user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

clock-img

08.07.2009, 07:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Dobro jutro............user posted image
Smo kar spali,no z izjemo da sem spet ob dveh zaspala...sem gledla film na popu,tisti ko je pes dingo odnesel trimesečnega otroka,pol pa so ugibali ali je to res ali jo je mama umorila...user posted image user posted image .
M pa je prvo rundo do štirih spala ..vauuuuuuuu...pa kako je bilo zunaj,bliskalo grmelo,dež....se bila malo v strahu....user posted image

Nič...grem si v simpatičnega pujska nalit črno kavo....................................user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 8.7.2009 7:47:20 >

clock-img

08.07.2009, 08:17

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

že rabiš kavo, al si še v mižulah? user posted image

Dobro jutro!

Že, že.... user posted image

Ampak  ni sile, otroka sta pridno spala, mene je edino nevihta zbudila. Sem šla hitro okna zapret, ker je tak treskalo veni user posted image

Čestitke Sari za 10m user posted image

Olivija, si pa res pridna user posted image  prali mi danes ne bomo, tla pa bi bila za pomit. Samo še počakam, da bubika konča z zajtrkom, drugače bo itak treba vajo ponovit user posted image user posted image user posted image

Potem pa šibamo na lent, zaenkrat se nekaj sonček trudi, upam, da mu bo uspelo user posted image

clock-img

08.07.2009, 08:19

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

upam, da se zmeniš. Tak izgovor "zamudil" je mojemu dragemu velikokrat prav prišel user posted image

clock-img

08.07.2009, 08:24

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

upam, da se zmeniš. Tak izgovor "zamudil" je mojemu dragemu velikokrat prav prišel user posted image

evo... dobila odgovor iz referata: več sreče prihodnjič! očitno mi ta rok ni bil namenjen user posted image in očitno mi noben izgovor ne bo prišel prav... bom pa vsaj ta vikend, ko se možu začne dopust, lahko namesto za knjigami z mojima dragima user posted image

clock-img

08.07.2009, 10:03

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

user posted image user posted image

Lija tudi danes praznuje user posted image

clock-img

08.07.2009, 10:04

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

evo... dobila odgovor iz referata: več sreče prihodnjič! očitno mi ta rok ni bil namenjen user posted image in očitno mi noben izgovor ne bo prišel prav... bom pa vsaj ta vikend, ko se možu začne dopust, lahko namesto za knjigami z mojima dragima user posted image

Bo šlo pa drugič!!!!!

clock-img

08.07.2009, 10:06

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Drugače pa modne smernice za letošnje poletje: palerine, ribiški škornji, maska in šnorkl. V primeru, da je katera kaj omahovala kaj kupit / spakirat user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 10:07

clock-img

Jazzy1

pencil-img

1688

Potem pa šibamo na lent, zaenkrat se nekaj sonček trudi, upam, da mu bo uspelo user posted image

Joj pri nas je pa celo noč deževalo kot pri norcih in nič ne kaže da bo kmalu nehalo. Grrrrrrr user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 10:12

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke seveda tudi njej!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2009, 10:13

clock-img

Alenka_

pencil-img

623

Drugače pa modne smernice za letošnje poletje: palerine, ribiški škornji, maska in šnorkl. V primeru, da je katera kaj omahovala kaj kupit / spakirat user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še kako prav imaš! user posted image

clock-img

08.07.2009, 10:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Joj pri nas je pa celo noč deževalo kot pri norcih in nič ne kaže da bo kmalu nehalo. Grrrrrrr user posted image user posted image user posted image

joj,to vreme.....čakamo že eno uro zrihtane,da neha padat,da lahko gremo ven.......user posted image

clock-img

08.07.2009, 11:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Alenka user posted image

Zdaj tak nimaš več kaj naredit..... najboljše, da res vzameš iz svetle plati in uživaš!

Kaj pa direkt s profesorjem se ne da zmenit?

V mojih časih so bile še papirnate prijavnice, se je dalo marsikaj user posted image

clock-img

08.07.2009, 11:05

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Še čestitke Liji user posted image

clock-img

08.07.2009, 11:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

joj,to vreme.....čakamo že eno uro zrihtane,da neha padat,da lahko gremo ven.......user posted image

Jap, nič ni bilo z lentom user posted image

Smo šli kar na notranja igrala user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem