writing-img

RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del

clock-img

23.07.2009, 21:55

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Joj, spps, sem sedaj pogledala št. tvojih postov..mislim, da si neuhvatljiva...pa čeprav boš v kratkem doživela internetni mrk...user posted image user posted image user posted image

Zate Najaa se pa spomnim, da si vmes nick spremenila...user posted image

spps je zato spet veliko tukaj, da bo imela poste v dobrem, če jo bo slučajno res internetni mrk doletel. user posted image

clock-img

23.07.2009, 21:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Spps- hvala za sočne čestitke! user posted image user posted image

Zdaj pa nehaj....Ti to resno o dveh zobkih? user posted image

čisto resno, ene je ven pokukal v nedeljo,drug pa v ponedeljek - zgleda, da mu slovenski zrak paše al pa se je hotel pobahat pred sorodniki, da že lahko grizeuser posted image user posted image

Ne morem verjeti..kaj spodnji pridejo prvi ven? Pa je bil kaj siten?

A v SLO je? Pozdravite jo, če se še kaj slišite..pa ji naročite naj še kaj na RR pride, ne samo na FB viseti...user posted image

user posted image user posted image  Ja v Slo so,sej tud na FB nič niuser posted image user posted image , nekak nima časa, ko so skoz na terenuuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kar naj bo tu...pa one slikice gor lepi, ki taaaaak pašejo...user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Spps- hvala za sočne čestitke! user posted image user posted image

Zdaj pa nehaj....Ti to resno o dveh zobkih? user posted image

čisto resno, ene je ven pokukal v nedeljo,drug pa v ponedeljek - zgleda, da mu slovenski zrak paše al pa se je hotel pobahat pred sorodniki, da že lahko grizeuser posted image user posted image

Ne morem verjeti..kaj spodnji pridejo prvi ven? Pa je bil kaj siten?

A v SLO je? Pozdravite jo, če se še kaj slišite..pa ji naročite naj še kaj na RR pride, ne samo na FB viseti...user posted image

user posted image user posted image  Ja v Slo so,sej tud na FB nič niuser posted image user posted image , nekak nima časa, ko so skoz na terenuuser posted image user posted image

Kaj ma tak vlko žlahto al kaj?

clock-img

23.07.2009, 21:57

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

ja spps še takih slikic! Sej veš, tiste ki se s svojimi stiskajo, jih ni zvečer tukaj. Tak da nas, ki smo tukaj, še malo razveseli. user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 21:57

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Dober večer  pri nas vse mirnouser posted image ,še čakam tisto noč saj veste tisto mirno noč celoooooooooo noč,upam ,da do drugega leta ratauser posted image .

Pri nas ,pa je bila danes lubenica na tapeti ,madona sta jo cuzala tak da sem kar hitro šla po paličnjak in gremo brrrr,brrrrr ,pa malo bananinice in smo že mazaliuser posted image .

kokica - user posted image

spps - pašeeeeeeeeeee

Majale - samo je pa ful dolgi tvoj princ

fredov obroč - mojima ni všeč so ,pa res čudno noter,ampak varn pa je dokler zamaški ne spuščajouser posted image .Čez kaki mesec ,pa mislim ,da bo idealen za njiju.

clock-img

23.07.2009, 21:59

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Joj, spps, sem sedaj pogledala št. tvojih postov..mislim, da si neuhvatljiva...pa čeprav boš v kratkem doživela internetni mrk...user posted image user posted image user posted image

spps je zato spet veliko tukaj, da bo imela poste v dobrem, če jo bo slučajno res internetni mrk doletel. user posted image

user posted image user posted image user posted image  spps je rajš tu, kot ,da bi se pa začela učituser posted image user posted image user posted image  Kokica maš šanso,da me kmal dobiš po postih, ker se bolj redko oglašam -pa takrat kvalitetnouser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.07.2009, 21:59

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dober večer  pri nas vse mirnouser posted image ,še čakam tisto noč saj veste tisto mirno noč celoooooooooo noč,upam ,da do drugega leta ratauser posted image .

Pol bo pa... kaj bo že pol?? Aja, kofe na primorski! user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 22:00

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image  spps je rajš tu, kot ,da bi se pa začela učituser posted image user posted image user posted image  Kokica maš šanso,da me kmal dobiš po postih, ker se bolj redko oglašam -pa takrat kvalitetnouser posted image user posted image

Eh sej si včeri rekla, da maš še malo časa.

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, Persida, moj tudi ful cuza lubenico...pa se reži zraven...user posted image

p.s. Hvala! user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

ja spps še takih slikic! Sej veš, tiste ki se s svojimi stiskajo, jih ni zvečer tukaj. Tak da nas, ki smo tukaj, še malo razveseli. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 23.7.2009 22:01:18 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.07.2009, 22:01

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ta nasmešek pomeni, da jo boš sedaj prilepila? user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne se smejat - limaj! user posted image user posted image user posted image
Ko bi moj vedu, zakaj se tak režim tule zraven rač.! user posted image

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj ta nasmešek pomeni, da jo boš sedaj prilepila? user posted image user posted image user posted image

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

23.07.2009, 22:03

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

ooo hvala. Ti, a maš še kakega tistega igralca, veš ki si mi ga enkrat prilepila. Joj... kak je že... Mattew M... ne znam napisat priimka. V reklami za parfum Hugo boss je bil fenomenalen! user posted image

clock-img

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Pol bo pa... kaj bo že pol?? Aja, kofe na primorski! user posted image user posted image

Ja najaa ,pa makar sredi zime.Do izole se nebom zgubla tak kot do konjicuser posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Pa moj....še dobro, da v temi sedim...on pa pred TV čips gloda...user posted image

clock-img

23.07.2009, 22:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja najaa ,pa makar sredi zime.Do izole se nebom zgubla tak kot do konjicuser posted image

Do Izole greš itak skoz naravnost! user posted image Ko si pa enkrat tu, pa zaviješ sam še na parking. Če greš naravnost, greš v morje. user posted image

clock-img

23.07.2009, 22:04

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Pa moj....še dobro, da v temi sedim...on pa pred TV čips gloda...user posted image

Moj je pa čist zraven na svojem rač. Igra šah. user posted image In me gleda in sprašuje kaj mamo spet babe... Ah nič, dragi, vice pokamo! user posted image

clock-img

23.07.2009, 22:05

clock-img

spps

pencil-img

14046

ooo hvala. Ti, a maš še kakega tistega igralca, veš ki si mi ga enkrat prilepila. Joj... kak je že... Mattew M... ne znam napisat priimka. V reklami za parfum Hugo boss je bil fenomenalen! user posted image

a on ,ko je špilal v mizi za 5? al neki takega?

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

spps

pencil-img

14046

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Do Izole greš itak skoz naravnost! user posted image Ko si pa enkrat tu, pa zaviješ sam še na parking. Če greš naravnost, greš v morje. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaka faca si Najaa!!!!

p.s.
Jaz pa sem do sedaj skoz mislila, da si ti iz KP?user posted image

clock-img

23.07.2009, 22:06

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

spps - a ti špila?,hvalabogu mamo vsaj me nekaj od tegauser posted image .Hvala ti res da zadovoljiš moje potrebeuser posted image .

clock-img

23.07.2009, 22:07

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Moj je pa čist zraven na svojem rač. Igra šah. user posted image In me gleda in sprašuje kaj mamo spet babe... Ah nič, dragi, vice pokamo! user posted image

Pa ekran si proč obrni, da ne bo poškilil k tebi, ko bo čakal na potezo...user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.07.2009, 22:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

a on ,ko je špilal v mizi za 5? al neki takega?

neeeee! Joj kje je špilal... nazadnje je bil na tv film mislim da "Trideset in še vedno pri starših" al neki takega. Aja, priimek, McCall... nekaj user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem