writing-img

RE: Julijske čveke 2008; 13. del

clock-img

30.06.2009, 14:10

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška, ja, otroci res kopirajo en od drugega ... me veseli, da je bila Anja dobra tršicauser posted image  Dobro se imejte danes, naj sinko uspešno preživi krst v varstu.

Hoj,

se javljam od tašče in tasta ... luštno nam je, babi in dedija smo na polno zaposlili in me Aleksander sploh ne pogreša kaj dosti user posted image   mogoče bo pa ta prehod lažji, kot smo pričakovali.

zdajle vsi počivamo in jasno, mami hop na RR user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

30.06.2009, 14:12

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Auroraa
user posted image

ful dobra slikca user posted image

Auroraa, se pridružujem čestitkam - vse najboljše in samo najlepše!!!   user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

30.06.2009, 14:12

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.06.2009, 14:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 14:50

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

No, midva sva od P. Ima virusno bolezen podplati-dlani-usta ali kako se že reče? Baje jo je staknil cca. dva do tri tedne nazaj, tako da vse julijke s katerimi sem bila v Tivoliju, sorry. Če bo imel vaš otrok take pikice, kot da bi imel mozoljčke in okoli belo, v ustih, na dlaneh, po stopalih, naš jih ima povsod, samo po trebuščku in hrbtu ne, je to to.

Je pa res soprano, za popenit. Zdaj se mi je pa mulc skril v splanico, tolče z vrati in kliče.

clock-img

30.06.2009, 14:51

clock-img

neboglasnica

pencil-img

6804

Glu: hvala za info.

Mojcek: kjut

Alarm

clock-img

30.06.2009, 15:09

clock-img

romana24

pencil-img

219

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image  

Mojček tale tricikel mi je pa prav všeč. a mi prosim poveš kje ste ga  kupili? Ker mi bi ga tut rabili, sicer ne roza ampak vseen nouser posted image

clock-img

30.06.2009, 15:10

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 15:11

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 15:54

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

IZVIRNO SPOROČILO: populis

druser posted image ; ti si se pa naletala danes po tej sopari, čestitke.V globoki senci si si  zaslužila sladoleduser posted image

user posted image

Yummy, yummy, yummy  ...

Hm, populis, just a question: saj jih niso polnili snežaki, ki ti jih je poslala Sara, kaj?user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

clock-img

30.06.2009, 15:55

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Auroraa
user posted image

ful dobra slikca user posted image

Auroraa, se pridružujem čestitkam - vse najboljše in samo najlepše!!!   user posted image

Se podpišem! Vse naj, naj, auroraa, lepo praznovanje želim & upam, da te domači presenetijo z eno mnjamsi tortouser posted image

(author unknown)

clock-img

30.06.2009, 15:58

clock-img

metuljcek321

pencil-img

5803

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

No, midva sva od P. Ima virusno bolezen podplati-dlani-usta ali kako se že reče? Baje jo je staknil cca. dva do tri tedne nazaj, tako da vse julijke s katerimi sem bila v Tivoliju, sorry. Če bo imel vaš otrok take pikice, kot da bi imel mozoljčke in okoli belo, v ustih, na dlaneh, po stopalih, naš jih ima povsod, samo po trebuščku in hrbtu ne, je to to.

Ojej ... kako to izgine? Kako dolgo traja? Kaj srbi? Staš, user posted image  user posted image  user posted image

flower, kako je Lan? Sta se šla pokazat? Kaj je rekel P? user posted image  user posted image user posted image  

mojček, kakšen cuker je tvoja mala - pravi sonček nasmejani!

(author unknown)

clock-img

30.06.2009, 16:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 16:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 16:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 16:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 17:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 17:14

clock-img

lidija***

pencil-img

884

metuljček- pesmica je super. Si prava prfoksauser posted image . Mislim, da sta se zuser posted image  prav odločila glede vrtca. Sploh zaradi bližine. Tudi jaz imam 5min do vrtca in ni lepšega, če imaš čas pa lahko hitro skočiš po otroke in šibaš na lepše. Pa kot je rekla Lex, prva mapa z izdelki v vrtcu ti res vzame sapouser posted image

delam, delam, delam..... delam kot zamorc. Jah, služba tako je.....

Slikice so zakon !!!

Luka- bravo za korakeuser posted image user posted image

Lex- kaj ko bi res naredile eno srečanje! user posted image Tudi me bi prišle v kompletu. Sem razmišljala, da bi se lahko dobile v Velenju na igrišču, ko je res tako fajn poštimano pa še Inigo pa katera iz Celja bi lahko prišla. Saj ti Velenje ni predaleč z vsemi tremi?

Bolančki-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

GR- je Staš dobil kakšna zdravila? Po ustih ga verjetno zelo moti. Sreča, da ga še dojiš.

Nosečke-user posted image user posted image user posted image user posted image ... še dober mesec pa bomo že navijale za romanouser posted image user posted image uuujeee

HD- nič ne misli, da imaš samo smolo pa nesrečo. Pride tako. Razmišljaj pozitivno in se ti bo dogajalo pozitivno. Včasih je težko, vem.... ampak se splača!!  Good vibration!

clock-img

30.06.2009, 17:18

clock-img

lidija***

pencil-img

884

Ja, pa še doma narejene torte moram pohvaliti. Prijateljica jo je ta teden tudi naredila hčerki za 10.roj. dan. Izbrala si je Kitty. Se mi zelo dopade slika na torti za otroške rojstne dneve. Za sliko, štiri rože iz marcipana in ognjemet, ki se da na torto 10EUR. Se mi ne zdi tako hudo.
Ja, pa ognjemet je tudi zakon. Otroci so navdušeniuser posted image

clock-img

30.06.2009, 19:10

clock-img

Ryssa

pencil-img

1026

IZVIRNO SPOROČILO: romana24

user posted image  

Mojček tale tricikel mi je pa prav všeč. a mi prosim poveš kje ste ga  kupili? Ker mi bi ga tut rabili, sicer ne roza ampak vseen nouser posted image

joj, mala ga je dobila za darilo. nimam pojma, mislim, pa da jih ima pikapolonica.

Slučajno sem vidla, BC jih ima, tudi v rdeče-črni barvi user posted image So pa ca 90 evrov.
Mi ga tudi imamo, je res fajn.

clock-img

30.06.2009, 20:07

clock-img

sasi13

pencil-img

1020

HVALA VAM ZA PIKE POKE IN LEPE ŽELJE. VČARAJ SMO PRIŠLI DOMOV. ZDEJ BOMO MOGLI FULL PAZIT KO BOSTA IMELA VROČINO DA JO BOMO TAKOJ ZBILI KER LAHKO SPET DOBITA KAKŠEN VROČINSKI KRČ. TO STA DOBILA PO MENI KER SM JIH TUDI JZ IMELA KO SEM BILA STARA 1 LETO.

SEM SE HECALA DA NAMESTO 7 KRAT POLPENZION V POREČU SMO DOBILI ALL INCLUSIVE VIKEND PAKET BOLNICA CELJE. JE BIL ATI TUD ZRAVEN TAKO DA SMO BLI CELA FAMILIJA.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

clock-img

30.06.2009, 20:20

clock-img

nanka

pencil-img

3998

večer,

o Sasi krasne novice da ste že doma, in da sta fanta bolje.

clock-img

30.06.2009, 20:25

clock-img

nanka

pencil-img

3998

tamala je zaspala, spi pa tako nemirno, da sem bila že 10 pri njej, kar nekaj joka. Varstvu babice se počasi prilagaj, spat pa še vedno hodi domov v svojo posteljo, prenosne postelje ne prenese nikakor, tudi čez dan ne, da bi se vsaj igrala noter. Jo bomo vzeli s seboj na morje, da vidim, če jo bo vzljubila.

V službi sem že počasi noter, včeraj me je celo šefica pohvalila direktorju tako da sem kar malo važna. Jutri bom morala vmes med službo skočiti na polikliniko in mi ni nihče nič kompliciral.

Aja pa davčna je denarček nakazala, jupi, zdaj pa lahko počasi razmišljam o plačilu morja. Nisem pa vzela rizika odpovedi, ker so hoteli 70 eur, sva se pa odločila, da čeprav bi kateri zbolel, lahko hre drugi z zdravo četico vseeno na morje. Ker imamo malo več otrok, ne bi rada vse ostale prikrajšala za morje, že tako lani nismo bili, ker sem bila v porodnišnici.

clock-img

30.06.2009, 20:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

30.06.2009, 20:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem