IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.
Hej..
naša pupa spet kuha...čez dan je ok (do 38), zvečer in čez na noč pa 40....
....kdaj pa je treba nazaj k zdravniku, vročino ima že od ponedeljka? Ja če ima otrok več kot 3 dni vročino je treba k zdravniku. Zdaj pač odvisno kdaj ste bli tam. če še bo jutri imela tak visoko, potem pokliči v petek P. Al pa kr jutri pokliči, če recimo dela popoldan in bo še Teja vedno imela vročino. Počakam do petka? Dobili smo tobirex ali nekaj takega za uho, samo imam občutek, da jo uho sploh ne boli, da gre za nekaj drugega.
Obkladke dol meče in se dere ko jesihar, kopat se tudi noče, sili ven...prej sva jo z mojim komaj pripravila do tega, da je ostala par minutk v bani
. S čim še lahko ohlajam telo? ko spi ji daj obkladke, da ne bo vedela, po glavi, okrog komolcev in kolen. Zavij ji tetra pleničko in ji obloži te dele. Ko pa je budna pa jo malo v banici ali pa svečke, druga ni
Jaz imam sicer svečke voltaren, ki so ful močne in jih je Tii predpisal doktor takrat, ko je imela vneto uho in to, pa naj bi se dajala ena na 12 ur. Samo so res močne, pa ji jaz nisem upala dajat, ker ni imela tak hudo visoke vročine.
Svečka ji drži nekje kako uro, potem pa vročina spet naraste. Oblečena pa je samo v bodi, da ji ni še dodatno vroče, pije ogromno, je pa skoraj nič
, niti sladkarij (puding, keksi) noče
. levinja, mogoče pa jo raje pusti samo v plenički in jo samo s kakšno rjuhico pokrij ali pa niti to ne. Jaz imam Tio samo v plenički zdaj ko je tak vroče. Pa še v tem se mi poti.
Koliko dni traja vročina pri 6.inf.? 3 dni? Torej, če ima 6.inf, bi ju3 nastopile pikice? ja, 3 dni.
Sorry, da sem tako zagušila, samo mi je prvič tako zares zbolela in je čisto apatična...
Verjamem, da ti je hudo, meni je vedno tak, ko je bolana. Bogi pikeci mali -------------------