IZVIRNO SPOROČILO: *anamor*
Haj,
lunca vse najbolllllllllllljjjjjjjjjjjjjjjjššššššššššššššeeeeeeeeeeeeeeee
Kleo voltaren lahko daš kak je vročina 38, to vem iz bolnišnice. Če bo imela hladne stopala veš da ji vročina raste, če pa bo imela topla pa več ne raste. Samo tvojo očitno nekaj kuha ali pa jo jezijo zobki.
A res.Tole s stopali prvic slisim.Mi je bilo cudno,ker je bila vroca cela,stopala pa ne

.
Je pol se pol urce spala,jaz sem sla vmes po nova-druga zdravila zase.jih sele jutri dobim.Glavo mi bo pa razgnal..pa usta razjedena...no,sem spi tamali,ne pri jamranju o meni
Ko se je zbudila,sem sla merit vrocino,pa je vsakic drugac kazalo.Pa ne prav mala razlika.je sla Tali v lekarno po nov toplomer in ta je pokazal 39.4.Fuuul.Sem ji dala svecko,pa se je se kmal pokakala,sem mislila,da ne bo nic prijela,a je.Ji je cist vrocino zbilo.je sploh nisem vec merla,ker sem vedla ze na otip.Mal je jedla,pije itak ful,zdajle spi...bomo vidli jutri.
Zdaj pa spet moz joka in stoka...saj sem kar jezna,ker mu je vedno nekaj.Mislim kaksna cmera

Je vceraj nekja doma pobral,pa nekako narobe,ga je v krizu stihnl in zdaj hodi ko ena zgrbljena 100letnica.

Ga bi najrajs se sama enkrat nabasala...namest,da bi meni mal pomagal,moram zdaj jest njega poslusat kako stoka in umira

.