ojla pupe, sem že spet v službi
Ta teden bom kar 3x
Varuški se ne da na faks hodit, pa potem to izkoristim za knjigo. Čeprav... verjetno ste slišale, da so Čehi podpisali Lizbonsko pogodbo in bi naj začela veljati 1.12. To pa za mene pomeni, da se mi vsi členi, ki jih v knjigi omenjam spremenijo, pa izraz Evropska skupnost bo ukinjen, tako da bom morala to nadomestiti... Ampak bo že. Boljše tako, kot da prične veljati malo po izidu knjige, pa imam potem še leta zastarelo vse skupaj...
O, bogi bubcani dojenčki
Hitro se pozdravite. Jaz se tudi tako bojim, da nas kaj ne doleti. Zaenkrat je še dobro, samo ker ne gremo ven te dni, je žleht, pa samo natika in bi kaj zlomila, pleza na nevarna mesta itd. Pravi varuška, da bosta danes šli ven... upam, da bo pomagalo. Pa včeraj je čez dan šla pozno spat in je bila potem zvečer dolgo pokonci, zdaj bo pa verjetno spet dolgo spala itd. Mah, samo da smo zdravi, a ne?
Torej, vidim, da mi kar vse po vrsti napovedujete fantka
Bomo videli. Vsi, ki nas poznajo, so nam v prvo tudi tako napovedovali. Imam pa sodelavca, ki že ima fantka in sedaj za januarja je napoved, da bo žena rodila punčko, pa on še kar ne verjame, ker pravi, da dedi v njihovi familiji delajo samo fantke. Ti ti...
Grem delat, pa v mesto še moram skočit k prijatelju na obisk... lepo bodite!