IZVIRNO SPOROČILO: Samsa
In hvala vsem za
ojla pupe,
samsa, tudi jaz pošiljam Lari takšno lepo pikapoko
sem vse prebrala, pa ne bom natančno komentirala. Meni je v glavnem zmeraj fajn, da sem tukaj gori, kaj skrivala se nisem, saj same veste vse o meni, sigurno tudi tel. št.... drugače pa ja, težave so stalno, pa jih rešujemo, nekaj sproti, nekaj ko se bolj nabere... glede različnih mnenj pa se mi zdi, da imamo kar podobno, no. Najbolj glede tega, da smo najboljše super duper mame, ne?
Midva sva z mojim tudi včeraj imela en fajt, ker bi on ful stvari okrog hiše rad sam naredil, ker pač najboljše (in najceneje) naredi - ampak ker finance res niso problem, sem ga zdaj prepričala, naj bo raje več z nama dvema, delo pa nekaj tudi drugim prepusti, tako da si je potem zvečer naredil seznam, koga vse mora poklicati
Naša pupi je pridna, včasih naju sicer še malo natepe, ampak tudi veliko poljubčkov deli... smo bili sinoči na sprehodu, na eni prevesni gugalnici in je bilo toliko smeha. Pa med hojo je tako huda, če bi jo hotela držati za roko, ampak zdaj kar nekam laufa in potem non-stop pada na rit, pa na roke...
Glede bebija št. 2 pa se bomo začeli truditi - čeprav si je moj zadnjič kupil eno vrečko (3 škatle) kondomov - sem mu rekla, da ima zdaj to za tri leta, pa ni vedel, a naj bo vesel ali ne
Anaj, me že zelo zanima, kaj boste dobili. Iiiiiiiiiii.....
Polma, žalostna novica

Jaz sem pa mislila, da se gre za novo gripo, ko si najprej napisala
No, kaj bi zdaj morala narediti, da izboljšam voljo tu gor? Vam prilepim slikce o tem, kaj mi je naredilo z enimi rožami?

Bi se smejale...
Ah, šment, moram iti dalje delat. Sem v službi in še imam ta avgust bolj fraj, potem bodo pa spet vsi nazaj na fakulteti, študenti in sodelavci in ne bo več takšnega miru...