IZVIRNO SPOROČILO: lunca14
Heeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj,evo še ene mamice s tremi
,ja rmrm,tako,kot si napisala,res smo nezanimive,in nimajo časa,pa saj je vseeno,sam tko,je blo fajn,ko smo bile ena taka mala druščina,ki je bila kao,ful fajn,pa prijatelska,potem,pa kot strela z jasnega,nobene več gor,ne vem,kje se je zalomilo,samo ne mi ,o,tem,da ni časa
.
jutro.... oz. zdaj je že dober dan ( madona že cel dan pišem ta roman

)
že kar nekaj časa se pripravljam kako odgovoriti na to in vem, da kakorkoli bom napisala si bo katera narobe tolmačila oz. prebrala.
Res "papir" prenese vse, vendar pri napisanem ne vidiš sogovornika in ne veš na kak način so bile napisane besede.
Vesela sem, da ste me lepo sprejele medse, čeprav se mi zdi, da prej, ko sem vas samo brala, ste se zdele bolj povezane med sabo, ko pa sem pričela aktivno sodelovati tu, sem pa ugotovila, da sem si samo delala utvare.
Najprej bom začela pri uri čvekanja - čvekate zelo pozno

in marsikatera med nami že spi; čez dan pa ni nikjer nobene

in mi ni v interesu, da bi čvekala sama s sabo .
Nadaljujem pri tem, da preveč komunicirate prek ZS-jev in tako se nezavedno ubija čvek. Hočete obdržati zasebnost? Nemogoče, ker sodelujete na forumu in tu ni zasebnosti. Preveč se bojite, kdo vse bere tukaj - brezvezen strah, saj se pogovarjamo o čisto normalnih stvareh oz. pogovarjamo se predvsem o naših malčkih na katere smo tako ponosne.
Sedaj nadaljujem o naših malih ponosih in seveda tudi o mamicah malih ponosov.
Nekatere junijske mamice pridejo sem na čvek samo takrat, ko se imajo kaj za pohvalit ( ne me razumet narobe, saj je prav, da se pohvalijo - mo ) in sploh ne preberejo nazaj kaj se dogaja z drugimi malčicami in malčki ( tudi ostali napredujejo in prav je tako

) ali pa takrat, ko imajo kak problem

- to me blazno žalosti.
Vedno bolj tudi opažam, da so nekatere mamice in otročki bolj pomembni kot drugi. Ene postavijo vprašanje in že ne veste kako bi jim še odgovorile, druge pa kar ignorirate ( čeprav npr. 3x vprašajo isto vprašanje ) - to me še bolj žalosti

.
Opazila sem tudi, da ne prenesete drugačnega mnenja - vse je narobe, če se ena ne strinja. Vse je OK, če se le vse strinjamo....
saj razumete kaj hočem povedat...
Danes sem bolj slabe volje, ker je Lara fejst prehlajena ( tako hudo kašlja, da bruha zraven - smo bili pri dežurnem in so jo inhalirali)
Tako, to je moje mnenje in me prav zanima koliko od vas bo ta roman (v celoti ) prebralo