Dan!
Polma, ni problema, ti kar vprašej. Jaz sem že pri 3. mesecu vidla, da ne sledi z očkami, tko da sem pri 4. mesecu zaprosila za napotnico, tud v RA naju je koj napisala, ni blo nobenga problema, samo opažam, da dokler otroka voziš samo na ceplenja, oz. ima otrok tiste klasične otroške bolezni, je čist ok, ko pa je kaj drugega, pa nima pojma kaj počet z njim. Jaz bom dala prošnjo za "izredno"bolniško, in to P da napotnico in pošlje z izvidi na pediatrično kliniko, in naša P o tem nima pojma, ker tega še ni nikol delala
. Ni čudno pol, če pravijo, da redko komu odobrijo. Seveda, če pa nihče staršem ne pove, da imajo to pravico
. Očitno je res tko kot je Lunca napisala, vse moraš sam izbrskat, stežit....... Najbolj me je pa ujezilo ravno to, ko nima niti interesa se pozanimat. Tud če mi odobrijo, mora P potem poslati celotno zadevo imenovanemu zdravniku na ZZZS, ampak ona tud o tem ne ve nič. V glavnem danes grem še enkrat k njej, da mi celotno zadevo vrne in sama pošljem naprej, pol bomo pa videli kako bo. Fino bi že bilo, če mi odobrijo vsaj kak mesec, čeprav bom dala prošnjo za 6 m. Držte pesti.