writing-img

RE: junijski sončki in sončice 2008 1.del

clock-img

21.08.2009, 11:18

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

en lep pozdrav vsem skupaj tukajle gor. vas nič ne spremljam zadnje čase. no ja naš Maks je super in bo januarja 2010 dobil bratca ali sestrico!

cao

clock-img

21.08.2009, 12:02

clock-img

Anonimen

D.anna,cestitamuser posted image user posted image ,pa ravno januarjauser posted image

Mi je hecno,ker,ko sem bila v slo.sta tam,kjer sem bila,najmanj 2user posted image januarki.Je bil zgleda april zelo ploden in delaven.Dezeven,pa ni blo drucga za pocet kot...user posted image .

Moj otrok spi,jaz moram pa malo pospravit,ceprav se mi tooolk dauser posted image
Aja,rite nima skoraj nic vec rdece.sem jo mazala z Bepanthenom,ki dezinficira in celi,cez pa puder.HB,da je slo tako hitro nazaj.

clock-img

21.08.2009, 12:04

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

Kleopatra28, sem opazila na seznamu januark da si ti tudi gor, a sem to prav vidla?

clock-img

21.08.2009, 12:09

clock-img

Anonimen

D.anna čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 12:12

clock-img

Anonimen

Pri nas je pa ravno vstala tako, da mi je zmanjkalo časa za računalnikuser posted image Sem medtem kuhala, pa par kozarčkev sem marmelade naredila-angleške-delala prvič in me prav zanima kakšna bo. Pa en cheesecake pečem za popoldne tako, da je pestro.

Zunaj pa vroče, da ni za zunaj bituser posted image tako, da bomo do kosila kar notri. Maša bo mal barvala, jaz kuhala do konca in se z Emo igrala,

RMRM ne vem če si videla, sem ti zadnjič napisala, če maš kdaj čas se lahko z Lukasom oglasita na kakšni kaviciuser posted image

clock-img

21.08.2009, 12:12

clock-img

Anonimen

za nazaj vas kasneje preberem tako, da ne morem nič komentirat

clock-img

21.08.2009, 12:17

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Kleopatra28, sem opazila na seznamu januark da si ti tudi gor, a sem to prav vidla?

Ja pravuser posted image .Kdaj imas pa PDP?

clock-img

21.08.2009, 12:19

clock-img

D.anna 76

pencil-img

721

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

24.01. pa ti?

clock-img

21.08.2009, 12:21

clock-img

Anonimen

12.1,samo glede na to,da boCR bo ziher prej,mogoce ze decembra.

clock-img

21.08.2009, 12:22

clock-img

Anonimen

Sem sla gledat na januarke.Jaz sem bila pa Anonimnauser posted image ..user posted image
Si pa dolgo zdrzala.Sama sem kaj hitro zblebetala tu na RR,pa Lunca je bila krivecuser posted image

clock-img

21.08.2009, 12:27

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

Sofija v pozoru...koga pa je imela v paciuser posted image

Kaj pa to pomeni? V paci? user posted image user posted image

SAj bi dala gor še kakšno slikico iz Barcelone, pa sva povsod midva zraven user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

clock-img

21.08.2009, 12:30

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

24.01. pa ti?

važičke... mi boste izkušnje posredovale januarja, februarja, marca... no, povem, kdaj bom kaj jaz imela izkušnje. Tam poleti enkrat upam user posted image  Potem bodo pa moji otroci tudi tako kot pri nas, ko je cela familija imela jeseni RD in sem mislila, da nihče nima drugače RD kot jeseni. Naši bodo pa vsi poletni user posted image

clock-img

21.08.2009, 12:33

clock-img

Anonimen

moji2 sta pomlad-poletje,zdaj bo zimskiuser posted image ,mi je cist cudno,kako bo to zgledal.

clock-img

21.08.2009, 12:47

clock-img

Anonimen

A strocji fizol tamali lahko jejo?Bi ga naredila v omaki.Ninnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

clock-img

21.08.2009, 13:00

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

moji2 sta pomlad-poletje,zdaj bo zimskiuser posted image ,mi je cist cudno,kako bo to zgledal.

Za denarnico bo že boljše - ne bo treba vseh daril naenkrat kupit user posted image  Midve s sestro sva se menile, naj rodi po 15.7., da bo Sofija imela RD za junijsko plačo, Neli pa za julijsko user posted image user posted image user posted image  Pa je potem sestra rodila 14. zvečer user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:00

clock-img

slovenka

pencil-img

4903

A strocji fizol tamali lahko jejo?Bi ga naredila v omaki.Ninnyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?????

Kaj jaz lahko odgovorim, kaj mislim? user posted image user posted image user posted image

Naša ga je že jedla, prav rada, pa kruh v omakci... mmmmm, boljše od mesa user posted image

clock-img

21.08.2009, 13:03

clock-img

Anonimen

Jah,samo s cuncami bo pri nas problem,ker zimsko bouser posted image preveliko,poletno pa premajhno.

Kuham pa zdaj kar eno minestro,se z grahom in krompirjem,ker je bilo fizola premalo za vse.

clock-img

21.08.2009, 13:33

clock-img

Anonimen

kleo- jaz mislim, da ga lahko dašuser posted image

poletni zimski otroci- je razlika če ne druga, poleti greš lahko takoj ven, pri Maši sem pa mogla čakat na vreme tako, da prvi mesec nisva šle nič venuser posted image Cunje pa Ema zaenkrat kar ponosi od nje samo prej npr. letos nosi majčke katere je Maša nosila pri 1,5 letu.

clock-img

21.08.2009, 13:39

clock-img

Anonimen

Kaksno vreme si pa cakala Ninny?Prav dolgo jaz ne bom mogla bit notri,kaj pa Meri?
Sicer pa res,kdaj se zimske dojencke sploh prvic lahko ven odpelje?

clock-img

21.08.2009, 14:03

clock-img

Anonimen

Takrat ko sva prišle iz P je bil sneg, pa mraz tako, da sva šele sredi januarja prvič ven. Je bila stara že skoraj en mesec.

clock-img

21.08.2009, 14:04

clock-img

Anonimen

Sicer pa res,kdaj se zimske dojencke sploh prvic lahko ven odpelje?

naša patronažna vztraja, da so stari vsaj 3 tedne

clock-img

21.08.2009, 16:05

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Sofija v pozoru...koga pa je imela v paciuser posted image

Kaj pa to pomeni? V paci? user posted image user posted image

SAj bi dala gor še kakšno slikico iz Barcelone, pa sva povsod midva zraven user posted image

v paci - imeti nagledano

sej te itak najdemouser posted image user posted image user posted image

clock-img

21.08.2009, 16:08

clock-img

Anonimen

o nyauser posted image

me je dol s farme vrglo, pa nisem več gor hodila.
Sedaj je le z muko Ema zaspala. Danes ji zgleda ni do spanja, samo sem kar malo vztrajala pa je trajal pol urce in sedaj spi. Mi je metala dudo iz postelje, tako da sem jo hodila vsake par minut pobirat.

clock-img

21.08.2009, 16:08

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

A,ni to hecno,ko vidiš,da smo na tem forumu,sam bolj dolenjke ostale,pa gorenjke,ostale regije so se pa kar poskrileuser posted image user posted image

pa slovenka - ko je tle

pa sej veš, da sem nardila vse, da se prepričamo, da si ok

clock-img

21.08.2009, 16:09

clock-img

Anonimen

ninny - mene je tud dol vrglo, tko da nit ananasa nisem pobrala pr unmu tvojmu sosedu

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem