IZVIRNO SPOROČILO: malicki
Punce jaz sem se še nekaj sedaj spomnila, ko ravno berem o stavki zdravnikov na našem koncu...
In sicer začnite si iskati pediatra za vaše
, ni nič prehitro. Tisti s koncesijo lahko samo določeno število novih bebic vzamejo, in potem ti predlagajo da 1 ali 2 pregleda sam plačaš, šele potem prideš na vrsto, da te lahko vzamejo. V ZD pa so tudi zasedeni in moraš čakat. Da se ne boste s tem ubadale zadnji mesec.
Pozanimajte se kateri na vašem koncu je res dober. Pa da imajo parking.
Jaz sem pri našem že septembra povedala da pričakujemo 2. bebo in so me vpisali za 1. pregled aprila.

Mi smo si pediatra zrihtal šele po tistem, ko smo prišli iz P. Nam ga je patronažna. Vsaj v Domžalah majo tako navado, da patronažne naročijo malčke na prvi pregled. Je pa res, da ne vem kako je pa drugod - predvsem v večjih mestih. Itak so dolžni vzet otroka. Če je pa poln, pa mora bit na razpolago keri drug.
Sm bla pa v petek ful besna. Sm klicala na CSD, če so že kej dobil iz Kopra (komisije) odločbo za podaljšanje porod. dopusta. Pa mi vsa mirna reče, da ja, da so oni prosil, da pošljem še en list iz Vidovga zadnega pregleda, ker prej ne bodo nič rihtal ... Pa sm rekla, da če se zavedajo, da men 10.11. poteče porodniška in tud če zrihtam ta list, a bom dobla odločbo do konca porodniške. Pa prav, da če ne, pa nej si zrihtam dopust

Kaj je ta mal prtegnjena? No, pa kličem pediatrinjo, ji razložim situacijo in po pol urah mi sporoči, da bo napisala. Pa rečem, da dons pridem iskat, pa ona reče, da tok hitr pa še ne bo napisan

Ma je ta folk odtrgan, vam rečem. Se jim kratko .....

Me pro zanima, če mi bodo zrihtal do konca porod. dopusta. Mi je pa tud čudno, da v Kopru rabjo 3 tedne za to porihtat. A so mal ....
Tko da punce, ko si boste podaljševale porod. dopust, tiste, ki si boste lahko, to obvezno rihtejte 2 mesca prej, ker so blaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazno počasni. Zgleda preveč kavic popijejo, pa preveč kramljajo, kot da bi delal. Mi jih pa plačujemo.