IZVIRNO SPOROČILO: sara2007
dobro jutro
CR -imela ga bom predvsem zato, ker se nam zoper obeta težkokategornik, tudi ta spet prehiteva za 2 tedna v celi nosečnosti in zato to rundo ne bomo tvegali, kot smo vpri prvem porodu, ko ni skoraj noben pričakoval tako velikega otroka (4580 g in 55 cm).
Pri samem iztisu sem se kar precej raztrgala in tako dobila 32 notranjih šivov, povrh tega so mi pa tak že med prvim porodom grozili s carskim rezom, ker nisem imela nič svojih popadkov, pol tut umetni niso kaj dosti pomagali, potem se glavica ni spuščala v porodni kanal ( so mi jo dvakrat ravnali z rokami, tako je tudi tamala dobili rano na glavici in je še danes vidna), krvavitev po porodu, itd..... Ampak smo nekako uspeli, jst sem pa rekla da naravno nikol več
Evo, da se malo pohvalim, da sem danes za našo punčko dobila jogi Dormeo (140 krat 70). So bili kar zgodni.
Grem zdej še neki naredit, pol pa počasi na obisk......
To te pa popolnoma razumem. Res dolg časa mučkajo s tem CR. Šele pol k gre na življenje in smrt, blagovolijo rezat

Včasih te doktorje res ne razumem.
No, jest mam pa ravno obratno željo

Me zaenkrat nobena porodna zgodba še ni prepričala o nasprotnem. Bi vseeno rada doživela občutek, ko ti otroka položijo takoj na prsa. Baje je nepopisen.
Je blo pa pr men res drgač, ker sm Vida vidla šele naslednji dan, kengurujčkala sva se pa šele 10 dni po njegovem rojstvu.

Takrat je bilo pa blaženo. Je moja mami jokala od sreče, ker sva bla midva s tamalim končno skupej tko kt treba bit.
Aja, maš pa srečo, da CR ne delaš 10 let nazaj - je moja G rekla, da ona otroka ni vidla 1 teden

So bli res mal prtisnjeni.

Je mela zarad tega vročino, ki je čudežno izginila, ko so ji dali njeno pupo v naročje. A se čudš?