no evo, da se še jaz mal javim. Sva bila z mojim lubijem na dolenjskem in sva preživela fantastično sončkasto dopoldne. Šla sva sicer na grobove mal svečk prižgat, ampak pol me je lubi še na kosilo peljal, pa na eno šetnjo sva šla, pa mal sorodnike obiskat, k jih že dolg nisem vidla...skratka, zdej sem pa doma, lubi je šel na košarko, jst pa pod dekco ker me zzzzebee, zvečer pa na še en sosedski obisk najinih dveh best prijateljev z najbolj fletkanima mulčkoma ever
Najin mulček tam notri veselo nabija, tko, da ga zdej pa res ornk čutim, moj se mal mula, ker on ga pač še ne, ampak ga bo že še
.
Mi je pa teta na dolenjskem dones rekla...a ti lahk čestitam za sina...hehe, pa jst sam tko-ja ne vem še a ne-bomo v sredo vidli. No, nej samo povem, da teta (u bistvu od moje mami teta), ima ful dober dar šloganja iz kave, vsako leto ko smo bili dol, mi je šlogala in skoraj vse je bilo potem res na dolgi rok, tako, da sem se navadila, da tisto 1x na leto ko smo šli k njim sem spila kofe, ki mi je drugač bljek
, zato da mi je šlogala
. No, letos ga nisem pila zaradi
, pa mi je tko al tko povedala kaj bomo imeli-bomo vidli kolk kej drži