Grrrrr!
Tako besna sem, da me bo razneslo, ta pof... Vrtač (pooblaščeni serviser in trgovec za Audi, Seat,VW in Škodo)...zadnjič sem jim peljala (prvič in zadnjič) avto, ker je bil za menjat zadnji odbijač in sem bla brez avta 3 dni. Pol me kap zadane, ko ga doma od blizu pogledam, katastrofa, razlit lak na odbijaču, neke čudne izbokline, šlampasto gor nataknjen katastrofa - pa ženska sem! Pol se zmenim, da pridem pogledat če so mi res novga dal al starga popravli, mi pokažejo starega - ok (še vedno ni rečeno da je gor nov!). Se zmenim za danes ob enih, da popravijo napake, kar naenkrat popravilo traja 3 namesto 1 uro, zato ga mož pusti tam in gre peš v službo. Letim jes prej iz službe pa na bus, da ujamem tega kekca in dobim avto, jao popravili so samo razlitino laka, ostalo se kao ni dalo ne me j... ok se vsedem v avto, pogledam računalnik, ki ima shranjeno zadnjo vožnjo 26min & 13km - kaj za vraga je to, če imam do njih 2 km pa avto smo pred 3urami tja pripeljali in bi se že moglo zbrisat grrr. Ker so mi živčki že mal delal, sem klicala, na srečo unga ni blo več, sem pa dobila njihovo lepo tajnico, ki me preprečuje, da so šli na testno vožnjo Halo?! pa saj ni bil avto na servisu! in mi le pove, da imajo zunanje izvajalce in da vozijo k njim na lakiranje...ej halo, kao fensi ličarska delavnica, ki vozi drugam naše avte brez naše vednosti, pa to je zame čisto nategovanje!
Se opravičujem če sem bila predolga, ampak me res razjezijo take stvari!
Pijačka Kranj - punce kako ste ve fajn, a se pol kar za TOREK, 10.11. ob 16:00 zmenimo v Tuš centru pri uni fontani na sredini, pa skupaj izberemo lokal.
Nosečka24 iskreno sožalje še z moje strani za prababico.
Bodite v cvetju!