IZVIRNO SPOROČILO: plamen
sonček - napisala si pa tko k da ti vse z bušija dol visi, pa je tok lep
ti, ti, mal več samospoštovanja do stanovanja podnajemnika pa le imej.
No sej nism tok nezadovoljna, ampak nism navajena takega videza mi je use tko čudno, pa mi je kr nerodno v trgovini rečt za št. 38 al pa "rabm eno številko večje". Prej sm nosila xs

upam da razumete, bom rabla več časa da se sprjaznm s svojo novo podobo, čeprou vrjamm da ob vseh obveznostih k bodo pršle z

nebom mela časa pomislt na postavo, saj nekaj časa ne.
Previjalne mate vse zelo lepe, js se bom mogla zadovoljit samo s previjalno podlogo. Danes sem dobila reklamo od baby centra, majo ful poceni postlco not 70€ klubska cena seveda. če pa uzamete še jogi zraven pride pa use skup 88 €, to je ponudba k se jo ne splača zamudit, je pa res da postlca ni nč posebnega. Tiste k ste zadovoljne s preprostim bo vredu (čeprou itak use rade kompliciramo

). No vidm da ste navalile na FB, js tam nism prjavlena, bom pa že kdaj kakšno slikico prpopala k se mi tut obrazk vidi, da boste vedle s kom se pogovarjate

.
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w