rožca26, sem šla končno tvoje albume pokukat.....joj, mi je kr na jok šlo, kaka mala biba je bil tvoj Vid. super ste, to itak že veš...
že od sedmih sem za računalnikom. mi zelo paše da lahko delam tudi od doma. ker a, če sem v službi, se vsem zdi, da mi lahko nadevajo še kaj dodatnega, in b, če bi bila kr tako doma, cele dneve not zaprta, brez dela, bi se mi zrolalo.
ok, saj imam še kaj za pospravit/posesat/pomit, pa mi res ni. nimam neke prave energije, pa se lotim ko je res nujno.....
pritisk imam zdaj pod kontrolo, nad 145/85 mi ne pride nikoli, tak da sem kr pomirjena s tem... malo me je panika zgrabla, ko ni bilo tablet za dobit, a sem jih izvohala in jih imam zdaj za vsaj en mesec...
moja kvazi gripa, oziroma reakcija na nosečnost, je tudi minila, in se počutim res super. logično, ko sem pa prejšnji teden bila za umret...
naslednji pregled imam 25.11.09; mi paše ker so tako pogosti. zdaj sem imela parkrat na 14 dni, zdaj bo pa na 3 tedne...zaradi pritiska seveda...
aja, pa 3soncek3, tvoj izračun zgleda da ne štima. kolikor je bil g siguren, še sprintal mi je, bo fantek.