IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24
Dobro jutro
Spet veselo na delo. Počutim se super-zaenkrat, me pa nekaj zanima. Za vse tiste, ki ste imele drugi pregled-kako zgleda? Ali je tudi vaginalni ali že čez trebuh. Drugi pregled imam 23.9. ko bom v 16. tednu.
Dobro jutro vsem!
Nosečka24 jaz sicer še nisem imela drugega pregleda je pa drugi pregled sigurno čez trebuh. Jaz sem bila v 9. tednu ko sem imela 1. pregled in mi je že takoj čez trebuh gledau, vaginalnega nisem imela.
Wannabemommy tudi jaz sem imela na začetku težave ampak mi je donat pomagal, zjutraj na tešče 1dcl, ob 12-ih 2 dcl in pred spanjem 2 dcl mrzlega brez mehurčkov, če mi pa nebi pomagalo bi pa verjetno jedla in kombinirala stvari katere me preterajo naprimr za zajtrk bi jedla čokolino, če imam normalno prebavo v roku pou ure driska

. Upam da bojo tvoje težave hitro minile.
vekybel če bo fantek bo Liam, za punčko mi gre pa trenutno Kim po glavi ampak mislm da to ni to kar iščem. Mogoče pa mi sploh nebo potrebno iskati imena za punčko, ker že od samega začetka nosečnosti mam občutek da bo fantek pa nevem zakaj al zato ker si ga želim mau bl k punčko al je pa res kej na tem. Sicer je pa kr še nekej časa za ime.
Še nekaj me zanima a mate že kakšne kreme proti strijam? Katero priporočate?
Drugače pa želim vsem

ki imajo danes preglede, vesele rezultate pa sporočte kej kako je blo.
Lepo se mejte
<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w