Zadnji članki

Vzgoja: Oče strog, mama popustljiva
Ste se pred rojstvom otroka pogovarjali s partnerjem o vzgoji otroka, o tem kako bosta oba enako ...
Odnosi v družini

Nenavadna zgodba o težavah z zanositvijo
Kako je, ko ti rečejo »ne moreš imeti otrok«, vedo le tisti, ki so to že doživeli. Ta mama je to ...
Resnične zgodbe
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Kar čakam. Najbrž bom počakala vsaj do morfologije. Gledam sicer že malo, ampak do oblekic še nisem prišla. Sem še kar pri vozičkih. Že kakšen mesec
Še dobro, da sem zgodaj začela, ker če bom s takim tempom nadaljevala, bom do poroda nakupila ravno kakšno polovico stvari.
Pa ne skrbi, po porodu boš mela tok cotk, da ne boš vedla kam z njimi - bo tvoja
lahka popolnoma vsak dan sveže oblečena
Ampak saj bo vse ok in boš preklinjala ob porodnih bolečinah
PA zihr je rozika, samo je pač spodobno dekle, ki ne kaže vsega. TAkih punc si želimo
,?
)
ŠTEVILO PUNČK
ŠTEVILO FANTKOV
ŠTEVILO PRESENEČENJ
navlekli so se oblaki in zgleda da bo res dež. tako turobno jutro je!
Kakšnega ritma pa zaenkrat še nisem opazila.
,
(toliko o organizaciji in varstvu osebnih podatkov...).
zmotu in sm poslala samo pol sporočila, zdej je pa zaspau mene pa tko zgaga peče da se spet z mlekom nalivam. Vglavnm majčk še nism naročila ker mi nekatere še vedno niste poslale naslova, a nočte majčk al ste samo nosečniško pozabljive, tako kot js
.
, sej te bom zdej dala na tvoja originalna leta
.. kje jih lahko prevzamem?? hehehe