Ojla!
Sama lepa imena izbirate!
Nama je všeč Žiga, Brin, Živa, Neža, Mina, meni pa še Lara, Klara, Laura, Tim, Nejc ... ampak se moj ne strinja. Sicer pa nama je od vsega najbolj všeč Orion za fantka in Lorelaj (ja, moj nick) za punčko, ampak sva preveliki revi, da bi dala
tako ime. Čeprav v zadnjem času res najdeš vse živo. Ne vem, bomo videli ... ampak zaenkrat so prvi štirje v najožjem izboru.
Še en teden do počitnic ... kooooooooooomaaaaaaaaaaj čakam.
Ampak s temi priimki in naslovi je pa očitno cela znanost. Jao jao, naša birokracija.
Soni, čestitke za izvide!
7lina7, zate pa še vedno držim pesti.
Sem pa ravnokar brala eno zgodbo na bibaleze, pravi mama, da načeloma tiste, pri katerih je kaj narobe, pokličejo v štirinajstih dneh ... sicer mi ni čisto jasno, zakaj tako, če imajo enkrat izvide, jih pač imajo, ampak po drugi strani je pa smiselno, da pohitijo z obveščanjem kritičnih, tako da ...
Vekybel, a veš, da sem bila včeraj pa tudi jaz v Kopru? Sva bila na obisku priprijateljici. Prav lušno toplo je bilo. Če še pihalo ne bi, bi bilo pa sploh krasno.
Loti, fino, da si dala še kakšno idejo glede cotic. Bom šla enkrat malo prečekirati.
Rožca, pa ti si carica!
Kako se ti uspe zapomniti še tiste, ki so se včasih oglašale na forumu, pa se sedaj ne? Meni se zdi, da nas je že "aktivnih" toliko, da komaj sledim.
Imaš pa res carski spomin.
Jst bi tud enga tazga! Kje to prodajajo?
Punce, me pa še neki zanima. Veliko vas napiše, da vam je G pogledal spol, čeprav niste imele morfologije. A to pomeni, da vam na pregledih večkrat delajo ultrazvoke? Ker meni ga od prvega ni delal nikoli več.
Samo srček smo poslušali. Datuma morfologije pa tudi še nimam, čeprav gre 19. teden že h koncu, verjetno ga bom dobila v pet. na pregledu.