Jutro še od mene
Vidim, da ste kar pridne in se sploh nič ne redite. Vse pohvale. Mene je pa G na zadnjem pregledu kregala, ker sem se zredila za 4 kg od prvega pregleda v 7 tednu. Pa hecno prvih 12 tednov ni šlo gor 0, še na -3 sem bila zaradi bruhanja. Potem pa v 1 mesecu 4 kg plusa???? Je pa res, da sem nehala kadit, kar se sigurno tudi pozna na kg, pa sladkarije so mi dišale, da sem skoz letala po kuhinji in iskala kaj za v usta dat
Ampak po zadnjem pregledu sem pa res začela pazit in ne pojem skoraj nič sladkega. Pa grejo kg vseeno gor (4 kg v 1 mesecu)
. Tko da zdaj pa res ne vem, kaj
je to - vsega skupaj že 8 kg pribitka!!!! No, ampak tolažim se s tem, da sploh niso važni kg, ampak da je
zdrav. Čeprav sem na forumu od Pušenjaka prebrala, da lahko maximalno 0,5 kg na teden (torej 2 na mesec) pridobiš v maščobo, vse ostalo je voda. Kaj kera ve o tem? No, pa da ne bom samo o kilcah....
Imena tudi midva že malo izbirava. Za
se strinjava, da bi bil Oskar, za
pa še nisva rekla zadnje. Všeč nama je Zarja, Zara, Asja. Ta bo še težka, še sploh ker imam že od vsega začetka občutek, da bo
. Sem predlagala, da za vsak spol izbereva po 5 imen, ki so nama všeč, potem pa počakava da se rodi, da bova videla, če
ime sploh pristoji
No lep dan vsem so
pa javite se kaj, papa