Hello punce!
Evo spet mene. Včeraj prvi dan v službi, se je bilo potrebno kar znajti po 1 mesecu
, danes sem bila že ulaufana. Bila sem v trgovini Lumy v Šiški, samo nimajo črnih hlač moje številke.
Bom kar
če jih ne dobim kmal. Svojih ne morem več oblečt, kar sem probala do sedaj pa ne stoji dobro. Pa sej obstajajo tut suhe nosečke, sem prav jezna! V petek sem bila v H&M - poraz, raje ne komentiram. Prejšnjič, ko sem si kavbojke kupila, so imeli pa full....
Pozdravljene vse nove
!
Lana70 upam, da čimprej dobiš rezultate, so pa res že nesramni, da te toliko časa pustijo čakati.
Jaz sem danes mojemu
kupila knjigico - Navodila za uporabo dojenčka. Je zadnjič spraševal, če bova kaj kupila, pa sem imela to že ugledano za po MF, pa sem mu jo kar sedaj. Moj je računalničar in tukaj je vse lepo kako dojenčka vzdržuješ, servisiraš, ga priklopiš na joško,... v takem zanimivem jeziku, da ne bo zraven zaspal
Ko jo pa prebere je pa na zadnji strani še certifikat, za uspešno prebrano knjigico
Jaz
tudi še čutim pod popkom in to naj bi bilo glede na tedne OK, potem okoli 20.t pa se dvigne nad.
Zredila se še nisem od svojih kg, shujšala 3 in dobila 3. Mi pa zadnje par dni sladko paše na polno. Ampak ne vse, mora biti prav tisto, kar mi zadiši. Sem si kupila ledene kocke in si vsak dan privoščim eno. Pa zjutraj na debelo Nutelo na kruhu, potem se pa probam malo kontrolirati....
Meso mi še vedno ne paše najbolje in zato se tudi izogibam kuhanju tega, ene 2x na teden ga pripravim.
Čestitke za današnje preglede in še čakamo na poročanje, a ne
Uživajte!!!!