IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa
No če boš ti prišla iz Švice , bodo tudi naše ostale čvekice, ki niso ljubljančanke, lahko prišle!! a ne punce (Aprilčica, Go-ta, Hel...in ostale ki niso iz Lj. se opravičujem ker ne vem za vse od kod ste).
To si pa dober napisala, Sanikaa
A bomo sli tudi kaj na plavanje?
Ja, jaz res ze komaj cakam, da pridemo, pa da bom vozickala po Tivoliju, pa Arboretum...
Evo moj uspava otroke, je zaenkrat kar lepo tisina tam v sobi. Ga cakam, da pojeva se skupaj strudel, ki ga je mami spekla, potem pa pocas ajat.
Ja tole s sladkarijami je tudi pri meni katastrofa, jih pojem na tone cez dan.

Mah saj ocitno mi gre vse v mleko, ker se mi pri kg res ne pozna, ko bomo nehali dojit bo pa verjetno tudi potreba telesa po taksnih tezkih kategorijah zmanjsana...
Muca, ja jaz ji zmeckam samo zelenjavo s kapljico olivnega olja, potem se pa se dojiva.
Drugace pa ena je pisala, kako

pojejo tudi tisto najbolj neokusno - oni se ne poznajo vseh okusov tako kot mi odrasli znamo lociti med okusnim in malo manj okusnim. Za njih je to tudi nekaj novega in zato se toliko bolj zanimivo. Ko bojo s casoma razvili prehranjevalne navade in vec ali manj pozkusili vse jedi, potem bodo razvili svoj okus in odnos do hrane. V glavnem po nekje po 1 letu otroci postanejo bolj izbircni. In veliko jih ne mara zelenjave.
Nas Gabriel je bil do 1 leta jedec 1. kategorije, kar si mu dal na kroznik je zmazal ko za salo. No, zdaj pa ima svoje okuse in je samo dolocene stvari.
Aprilcica 
za kavbojke!
Hel

lep krst vam zelim!
Tina kaksna baba je vasa punca, res!!

Pa lepe slikce!
Nekaj sem se hotela in se kar ne morem spomnit
Gremo jest strudel
< Sporočilo je popravil Ayo -- 26.2.2010 22:17:52 >
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)