Jutro!
Na sreco spali kar v redu; sicer ne vem najbolje, ker je takoj ko smo se ulegli, prisel k nama Gabriel, se je zato mozek preselil v sobo k Ilarii na Gabrielovo posteljo, pa ne vem, ce je morda on vstajal namesto mene...jaz vem da sem jo sla malo pred 6 iskat za dojenje, potem sem pa se v luknjah spala do 9h

Res ti zelim, da so zobki oz. kaj takega da mine in da se naspis. te pa se kako razumem, to smo mi dali cez skoraj 2 leti pri Gabrielu, pa sem tudi mislila da so zobki, pa eno ali drugo...na koncu ni bilo nic, pac so doloceni otrocki ki ensotavno ne morejo spat

Ocitno pri nas imamo 2 taka vrageca
Muca, glede vrtca oz. privat varstva, vsaka mamica naredi po svoje in jaz osebno ne maram sprasevat druge kako ravnati, se manj pa pediatra. Pac vsaka varianta ima svoje prednosti in pomankljivosti. V vrtcu ni nujno da je otrocek skos bolan, cisto odvisno od obrambnega mehanizma, moj Gabriel hodi tja od svojega 6. meseca pa je bil mogoce 2-3 doma zaradi vrocinie in druge malenkosti (trkam!!!), imas pa otrocke, ki so lahko skos bolani, pa hodijo privat, recimo. Sploh pa v vrtcu se tako bolje razvije imunski sistem, kadar so bolani.
Midva z mozekom sva ful za vrtec

in sem tudi ze Ilario vpisala za september, ceprav verjetno takrat se ne bom v sluzbi
Zdaj pa zrihtat se in ven, imamo skoraj poletje tukaj, kaksen sonce!!!!!!!
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)