IZVIRNO SPOROČILO: opatija
Izvedela sem, da sta dve kolegici noseči in me je kar zvilo. Moj pravi, da je sedaj konec, jaz pa na to sploh ne morem pomisliti. Zaenkrat si ful želim biti še enkrat noseča, pa porod in prihod takšne lušne štručke
Draga opatija, kot da bi brala sebe!!! Tudi jaz sem izvedela za nosečnost prijateljice, me je zvilo, čeprav ji fuuul privoščim in se veselim kot da bi jaz bila noseča (je moja prva prijateljica iz otroštva)...ampak moj pravi, da je trgovina zaprta

. Jaz si ne predstavljam, da nikoli več ne bom čutila brcik v trebuščku...

raje ne bom razmišljala.
opatija, Flora: vse naj naj

!!! Ene par ljudi, ki jih poznam, imajo roj. dneve v teh dneh in vsi so mi ful super in se dobro zastopimo! zato sklepam, da ste take tudi vidve in bi se dobro razumele
Sanikaa:

ful vesela sem zate!!!! Si že spila prvi Nescaffe??? Ali kar liter mleka v žilo?

Ti pa imaš poklic, ki ga jaz ful spoštujem, ampak NIKOLI ne bi mogla tega delati, ker mi je grozno gledati zobe

. Najhujše mi je, ko se mi kdo pritožuje, da ga boli zob in mi reče: "poglej"!!! Meni pa gre kar na bruhanje... in ful imam fobijo, da bom izgubila vse zobe, skoraj vsak dan mislim o tem...
Ayo, upam, da bo boljše, res ti ne privoščim kake bolezni...
aprilčica, mislim, da bo tudi pri meni "padla" tale jogurtova rezina, sploh zato, ker imamo en grelec v pečici pokvarjen in ne morem peči...še "dobro", da je moj električar...kaj že pravijo o kovačevi kobili

???
rina22, KAKŠNA LEPA PUNCA!!!!! Neverjetno! Reči dragemu, naj pripravi puško, da bo odganjal potencialne zete

!!!
No, tista naša prespana noč je bila žal samo enkratni dogodek...spet se zbuja okoli 3h, jo podojim in noče in noče zaspati od pol-1 ure, potem po po pol ure počitka se pa že mali zbudi

HB da je že 2 dni dragi prevzel nočno uspavanje, da lahko vsaj malo zakinkam

. Meni čez dan ni problem, samo nočno zbujanje me res ubija. Ko je bil mali star toliko kot ona sedaj, je pa glih začel spati čez noč... kdaj bo ona

... To vem natančno, ker imam vse zapisano. Ne se čudit (poslovna deformacija, bi lahko rekli), ampak jaz zbiram podatke vsakič pred dojenjem (teža), po dojenju, ura dojenja.... tako da točno vem, koliko pridobijo in lahko primerjam s prvim. Sej vem, čudakinja pač

.
Aja,
miska, leeepe slikice..kako lepi so bratci z Nino... in imamo isti slinček!
Zdej pa grem delat opravilo, ki meni gre najbolj na jetra... prat po tleh

.