IZVIRNO SPOROČILO: sams
IZVIRNO SPOROČILO: opatija
Izvedela sem, da sta dve kolegici noseči in me je kar zvilo. Moj pravi, da je sedaj konec, jaz pa na to sploh ne morem pomisliti. Zaenkrat si ful želim biti še enkrat noseča, pa porod in prihod takšne lušne štručke
Draga opatija, kot da bi brala sebe!!! Tudi jaz sem izvedela za nosečnost prijateljice, me je zvilo, čeprav ji fuuul privoščim in se veselim kot da bi jaz bila noseča (je moja prva prijateljica iz otroštva)...ampak moj pravi, da je trgovina zaprta
. Jaz si ne predstavljam, da nikoli več ne bom čutila brcik v trebuščku...
raje ne bom razmišljala.
Evo se jaz se pofockam
Jaz bi takoj se eno tako zabico cez ene 3 leta na primer. Samo mojmu sploh ne smem omenit, kar zelen rata, no way. Ceprav jaz mu zmeraj recem naj bo tiho, ker kaj pa on ve cez 3, 4 leta, mogoce bo pa takrat imel zeljo. Je tud vedno govoril, da se ne bo NIKOLI porocil, potem ko sem se jaz s tem ze sprijaznila, me je pa zasnubil
Zadnjic smo mel akcijo, pa nisva mela vec kondomov, pa ni blo pol nic, je moj zeeeelooooo previden, tako da ga bom tudi tezko okrog prinesla
Hel32, ja pri nas smo tudi ravnokar narocili en tak sotorocek in kuhinjo za Gabriela, nase malo stanovanje je postala ena sama igralnica, sploh ne mormo vec hodit, groza
Ampak bomo ze, cez 1 leto nas caka nova in veeeeeeeliiikaaaa hiska
Drugace sem pa jaz danes boljse

pa tudi spala sem se kar v redu. Otroci (spet) pridni cez noc, pa sem se ocitno jaz zaradi tega veckrat obracala in premetavala, ker nisem navajena. Seveda sem obvezno spet potegnila zjutraj do 10h in spet zavozila 1/2 dneva.
Aprilcica, drzi se pri zobarju!!
Sibava midve zdaj ven na en giro in kavico!
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)