writing-img

RE: Egoizem

clock-img

02.07.2009, 11:31

clock-img

Misek

pencil-img

2830

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II
Cakam se koga, ki je prevec user posted image .

Kdor čaka, dočaka. user posted image Tukaj me imaš. Kakšne plane imaš z mano? user posted image

Ne gre enaciti egoizma in lenobe. user posted image

Danes nisem ravno intelektualno razpoložena, tako, da... kaj je s tem mišljeno? user posted image

Amaterka. user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

clock-img

02.07.2009, 17:39

clock-img

Anonimen

Kdor čaka, dočaka. user posted image Tukaj me imaš. Kakšne plane imaš z mano? user posted image

S tabo nobenih user posted image , me pa zanima, zakaj mislis, da si egoist? Zaradi katerih dejanj?

clock-img

02.07.2009, 17:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

Ne gre enaciti egoizma in lenobe. user posted image

Kaj je pa lenoba? Egoizem ali ne? Ali je samo lenoba user posted image ?

clock-img

04.07.2009, 23:10

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Bolj všeč mi je zamisel o ljubezni, skrbi drug za drugega, prijaznosti ki rodi prijaznost...samo to so na zemlji v 80% vseh dogodkov in dejavnosti ki se živemu človeku dogajajo bolj kot ne utopične sanje. Žal.

E, Gina, sva že dve, ki  o tem samo sanjava.

Sem pa glede na ljudi, kakršni so premalo egoistična. Me hitro nekam peljejo...

< Sporočilo je popravil decembrka -- 4.7.2009 23:11:28 >

clock-img

10.07.2009, 14:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

No, jaz pa nikoli nisem mislila, da sem premalo egoistična. Sta me pa zadnjič mami in sestra dobili in mi obe (neodvisno ena od druge) povedali, da moram bolj nase gledatuser posted image ? Da moram bit bolj egoist, skratka... Pa da se preveč matram za druge. Ampak meni se zdi, da sem čisto dovolj egoistična, nimam občutka, da me kdo izkorišča (kar sta tudi sami rekli, da me nihče ne izkorišča, samo da vseeno premalo nase gledam, pa preveč na ostale). Zdaj mi ni več pa nič jasno... Pa že na tem forumu so mi parkrat kaj takega tako med vrsticami ali pa direkt napisali... kaj sem res premalo egoistična?

clock-img

10.07.2009, 14:51

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ronja, to se ponavadi prevede v tem stilu: "Dej si že enkrat nekaj novega kupi za oblečt pa se malo uredi, no".

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

10.07.2009, 15:12

clock-img

ronja

pencil-img

15289

hehe, od mami bi to še kdaj šlo tako prevest, ampak od sestre pa res ne - če bi jo poznala, bi razumelauser posted image , sva zelo podobni glede tega... Ne, sta mi to precej drugače rekli, mislim tako: resen pogovor, da nekaj pa res narobe delam, da se bom iztrošila, itd...

clock-img

11.07.2009, 12:59

clock-img

Anonimen

Ne, sta mi to precej drugače rekli, mislim tako: resen pogovor, da nekaj pa res narobe delam, da se bom iztrošila, itd...

Zakaj bi se?
Ce to delas iz ljubezni in veselja, je to pravzaprav zelo egoisticno. Delas iz lastnega zadovoljstva plus se nekdo drug je zato srecen. Kaj bi rada vec?

clock-img

11.07.2009, 14:28

clock-img

koala

pencil-img

5539

Ponavadi premalo, ker svoje potrebe posatvim daaaaaaaaaaaaaleč nazaj....

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem