writing-img

RE: mamice iz Obale 2009

clock-img

18.12.2009, 20:10

clock-img

Belen

pencil-img

2348

oooo dannyS,ki si wede.... hwala user posted image

jaja dodam mal mleko w zelenjawo,ko jo nardim s krompirjem al rižem al paštico,ki če ne Naša noče, Lija pa kr papa..... w sadje pa ni panike...to zmažejo user posted image

punce, baje ju3 bo snegec tudi pri nas......komi čakam user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

clock-img

18.12.2009, 21:12

clock-img

BIA79

pencil-img

1415

Evo nas..

Naš tati je bogi, so ga danes operirali. Jaz sem pa čisto iz sebe, sploh ne funkcioniram. Sta prišli mama in sestra naokoli da so bile s Klaro, da sem lahko malo pospravila,na koncu so bolj one kot jaz (in mama je vzela vse za prat sabo).Ko je tako se tako slabo počutim - nesposobno...mi ne paše bit več razmetan tip...

Belen, jaz se snega ne veselim, še posebej, ker nimam zimskih gum.Še sreča da me bo v Ljubljano peljal svak, ki ima zimske gume, ker če bo sneg, ne bi prišla dlje kot do črnega kalauser posted image

No mi je uspelo naredit jelkico, ma kaj ko ni nobenega novoletnega vzdušja...bo treba kakšen paneton pojestuser posted image

clock-img

19.12.2009, 06:47

clock-img

Belen

pencil-img

2348

jutro,eko nas..... zunaj sneži, mi smo postawili now rekord.....danes imamo 1/2 leta user posted image user posted image user posted image + tega da smo vstali že ob 5.02h :((((((( te moje rože niso normalne.... ob 12h bom lahko šla že spat user posted image user posted image user posted image

bia.....ja werjamem,dani nekega wzdušja.....upam,da si močna in da boš wse poštelala in da bo dragi čimprej doma....

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

clock-img

19.12.2009, 08:11

clock-img

Belen

pencil-img

2348

user posted image

pred mojim vhodom danes zjutraj user posted image

user posted image

clock-img

19.12.2009, 09:53

clock-img

saruška

pencil-img

620

dobro jutro, ženske!!!

zbudili smo se v zimsko pravljico, jeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image ... jst sem se že nakepala (z mojo taščo user posted image ), sem ko eno malo dete ko dobi liziko user posted image user posted image user posted image !

belen, super slikca user posted image

clock-img

19.12.2009, 09:53

clock-img

BIA79

pencil-img

1415

Belen, čestitke za pol svečke!!! Lepa torta (vidla na FB)- si jo ti naredila ali tati? Sam...hmmm...imate pa hude veze vi gor, da vam je pobelilo še Izolo danes...to je dobro vedet!!!user posted image

Mi smo tudi postavili rekord, Klara se je zbujala na uro in pol, megaaaaaa....mislim da najgrši zombi zgleda boljše kot jaz danes user posted image

clock-img

19.12.2009, 11:06

clock-img

momacus

pencil-img

706

jutro. tud jaz sm spala malo in me boli glava, ma ne zaradi Gašperja. sm bla na novoletni večerji user posted image tudi jaz se en veselim snega po izoli kr mam samo letne gume in same klance okoli hiše user posted image ma da bi vsaj padalo brez snega ma ta burrrrrrrrrja brrrrrrrrrr še sreča da sm bla včeraj v trgovini , drugače bi mogla it peš user posted image

bia saj bo še vse OK , boš vidla. user posted image

so ble pa smešne mačke, ko da so se zbudile v nočno moro ha ha ha . moram it pogledat moja dva moža ki sta zunaj , upam da ni nobenega odpihalo

belen probaj dat jabolko v zelenjavo

naše vesolje pa ima dva sončka Tjaš & Gašper

clock-img

19.12.2009, 11:23

clock-img

BIA79

pencil-img

1415

Danes nič Ljubljane, avtocesta je zaštopana, mojemu ne dela mobileL, impulzov na kartici nima več(obstajajo še telefonske kabine na srečo), kioska v kliniki ni...ma kaj lahko user posted image  Ben, bo boljše jutri...

Grem, ki se je Klara že zbudila...

Momacus, ma kaj vam novi zobki rastejo? Mi se nič :) Je šla po tatiju, ki je dobil prvi zob pri 11 mesecih...

clock-img

19.12.2009, 11:28

clock-img

momacus

pencil-img

706

bia ma važno da je z njim vse OK. mogoče pa bo kakšna prijazna sestra dovolila da upoabi telefon od klinike user posted image glede zobkov pa mi imamo 2 obe enkici spodaj in lezeta vn tudi enkici zgoraj, ena se že vidi , druga pa še ne . Tjaš je mel pri 7 mescih že polna usta zob user posted image

clock-img

19.12.2009, 11:51

clock-img

Belen

pencil-img

2348

bia....ej ne poznam nobenga,ki bi imel še na kartico gsm user posted image user posted image user posted image nič slabo mišljeno.... user posted image

momacus...sm dala ja sweže naribano jabolko in pol je Naša jedla.....sam kaj misliš,da se bo pol nawadla na to??? user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 12:00

clock-img

momacus

pencil-img

706

belen važno da jo znaš zafrknit, vsakič manj jabolka pa je user posted image

clock-img

19.12.2009, 12:02

clock-img

Belen

pencil-img

2348

ja sej tako delam.... sam zakaj misliš??? lih jabolko? user posted image  user posted image

clock-img

19.12.2009, 12:04

clock-img

momacus

pencil-img

706

kr ni pretirano sladka in se zato lažje meša med zelenjavo user posted image

clock-img

19.12.2009, 17:40

clock-img

Belen

pencil-img

2348

user posted image

eko eno iz naše 1/2 fešte.... aja Lija in Naša sta zmazale wsaka 1/2 user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 17:43

clock-img

saruška

pencil-img

620

** F R A J E R K E **

Belen, ful so dobre user posted image

clock-img

19.12.2009, 17:53

clock-img

momacus

pencil-img

706

ha ha ha slabo si se to skrila user posted image

clock-img

19.12.2009, 17:57

clock-img

BIA79

pencil-img

1415

Belen je ostalo še kaj torte ;)

clock-img

19.12.2009, 18:01

clock-img

Belen

pencil-img

2348

IZVIRNO SPOROČILO: momacus

če sm ogromna-se ne morem skrit user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 18:09

clock-img

momacus

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

če sm ogromna-se ne morem skrit user posted image user posted image user posted image

ma smotana user posted image nism to mislila,
Gašper pravi da bi tudi on en košček user posted image

clock-img

19.12.2009, 18:11

clock-img

Belen

pencil-img

2348

IZVIRNO SPOROČILO: Belen

ma smotana user posted image nism to mislila,
Gašper pravi da bi tudi on en košček user posted image

sej wem da nisi user posted image user posted image user posted image

ja lih še ene pol jo je ostalo.... ampak naj se postawi w wrsto,kr jih je dosti takih user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 20:13

clock-img

nena30

pencil-img

326

pol leta majo že tvoje pupe, Belen!!! ČESTITAM!!!

clock-img

19.12.2009, 20:28

clock-img

gia15

pencil-img

154

hej,
koliko oblečete svoje user posted image  za ven na približno 0 st. in koliko časa ste z njimi potem zunaj?user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 20:39

clock-img

Belen

pencil-img

2348

gia.... hehe

js zadnje dni jih imam dolg bodi, debela majčka, žabe , nogawičke, in pajac-kombinezonček.... + kapa in šal...
zunaj smo odwisno dopoldne cc.3 ure, popoldan 1-2 ...odwisno.... sicer danes smo cel dan prežiweli doma..... je blo preweč mraz user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.12.2009, 20:39

clock-img

Belen

pencil-img

2348

IZVIRNO SPOROČILO: nena30

pol leta majo že tvoje pupe, Belen!!! ČESTITAM!!!

jap nena....čas leti .... user posted image user posted image

clock-img

20.12.2009, 16:21

clock-img

Belen

pencil-img

2348

user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem